夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

牛年勳章

試過, 仲會睇埋佢有冇將其他人whatsapp置頂/社交網站有冇同其他人互tag, 真係好辛苦

複式洋房

lsf612 發表於 19-11-7 13:20
原來唔信一個人都幾恐怖,當佢唔係你身邊會成日諗佢去左邊,做緊咩,有無扼你
成日會諗佢仲有無野扼你,開 ...

就好似我唔再信老公一樣, 他親手摧毀咗我給他的信任。
後悔しても 時は戻せないんだ。

大宅

曾幾何時,我也經歷過,不過時間會讓你放下

侯爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

我經歷過,真係好辛苦!

但我懂得放生自己,依家重生!

別墅

lsf612 發表於 19-11-7 13:20
原來唔信一個人都幾恐怖,當佢唔係你身邊會成日諗佢去左邊,做緊咩,有無扼你
成日會諗佢仲有無野扼你,開 ...

好明白,仍然煎熬緊,好想叫自己信,但之前經歷過太多次背叛。有段時間都按奈住叫自己信佢,唔好再check, 好辛苦做到大半年,但最後由小三口中知道係大話。今時今日,希望真係斷左,但成日疑神疑鬼,又覺得c6 唔理解我的不安。。。

別墅

oreoa88 發表於 20-1-14 19:01
好明白,仍然煎熬緊,好想叫自己信,但之前經歷過太多次背叛。有段時間都按奈住叫自己信佢,唔好再check, ...

男人永遠想共享 講好多大話 我同你一樣

大宅

好明白,仍然煎熬緊,好想叫自己信,但之前經歷過太多次背叛。有段時間都按奈住叫自己信佢,唔好再check, ...

就算係又點,因為佢係虛偽的人,只可用對待虛偽的人方法對佢,亦都唔洗為佢傷心,即第日就算佢離開又好,死又好,你跟本唔會傷心,甘即你小一個人擔心傷心,這樣不是對自己來講更好嗎?我而家都是用這樣的心態對待

別墅

KAYAYI 發表於 20-1-16 18:45
就算係又點,因為佢係虛偽的人,只可用對待虛偽的人方法對佢,亦都唔洗為佢傷心,即第日就算佢離開又好, ...

你講得好好 當她死了,不要再為他傷心流淚

大宅

我本好信任c6,什麼都會同佢講,但現在才知他有很多東西都瞞我,現在對他0信任。

珍珠宮

祖明 發表於 19-11-10 01:35
信任就好似一張紙,揸㱀咗無論點撫平,點都回復唔到以前一樣,建立信任需要好長時間,但摧毀只需一瞬間

...

同意。點都唔會返到之前咁

珍珠宮

star_skn 發表於 19-11-11 00:09
試過, 仲會睇埋佢有冇將其他人whatsapp置頂/社交網站有冇同其他人互tag, 真係好辛苦 ...

識玩,唔會置頂。日日delete 佢contact添。

珍珠宮

Babypru168 發表於 19-11-10 07:21
希望啲出左軌嘅人/想出軌嘅人明白呢點,咁就天下太平!

天下從來都唔會太平。

伯爵府

回覆樓主:

曾經呃過我,到而家我都唔信任佢,我唔會偷睇佢既野,但有時直覺會比我知有d野。

男爵府

最關心BB問題熱投勳章

回覆 lsf612 的帖子

好痛苦

複式洋房

star_skn 發表於 19-11-11 00:09
試過, 仲會睇埋佢有冇將其他人whatsapp置頂/社交網站有冇同其他人互tag, 真係好辛苦 ...

係,宜家經歷緊,好痛苦,俾左機會佢,佢同小3都話以為吾會再見對方,點知相隔2個月又一齊返,今次吾會再原諒,我決定放生自己,但吾知要幾耐先平復到情緒。

大宅

祖明 發表於 19-11-10 01:41

我都經歷過你以上所講嘅情況,但時間耐咗,久而久之我唔想再 ...

個天已經比我知道

大宅

一樣!我都係

大宅

milkmilk228 發表於 20-2-7 16:14
係,宜家經歷緊,好痛苦,俾左機會佢,佢同小3都話以為吾會再見對方,點知相隔2個月又一齊返,今次吾會再 ...

介唔介意講吓你點發現佢哋又一齊返?

大宅

pretty_cat 發表於 20-1-18 22:47
曾經呃過我,到而家我都唔信任佢,我唔會偷睇佢既野,但有時直覺會比我知有d野。
...

你已經好叻,我仲不停忍唔住睇電話和電腦,甚至佢返遲少少我已經疑神疑鬼。因為已無法再信佢。

別墅

最近同我老公都有呢個感覺,我知道佢對我講咗大話,而且問咗三次都仲係講大話。之後我感覺上就冇辦法再信佢。雖然個大話只不過係佢出去食咗支煙,但係都係我哋兩公婆之間嘅禁忌,唔係出軌,但係我真係好嬲好驚。。

首頁

尾頁

跳至