潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
大家覺得依幾款如何?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

2019新春慶豚圓

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
第3靚
第4靚但好似唔太實用

大宅

Tiara0121 發表於 19-11-8 11:43
第3靚
第4靚但好似唔太實用

已經叫咗SA #3到貨就通知我,唔知實物o唔 ok

別墅

2019新春慶豚圓

回覆 GCTK 的帖子

到時摸下先決定

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

第1同3唔錯

男爵府

#1 不錯

複式洋房

回覆樓主:

3,4 nice, 1 太多人用緊加埋好多假野

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
GCTK 發表於 19-11-7 16:14
大家覺得依幾款如何?

我買了藍色1
好靚

大宅

sip594 發表於 19-11-9 16:48
我買了藍色1
好靚

返咗藍色喇?!請問你邊間shop見到? 你係買什麼size? 26, 30 or 36 cm?

大宅

3,4都ok

男爵府

1 靚,剛睇YouTube 見人event 試揹
可手挽,側揹同斜揹(emoji)(emoji)

大宅

GCTK 發表於 19-11-9 16:55
返咗藍色喇?!請問你邊間shop見到? 你係買什麼size? 26, 30 or 36 cm?

我買了一個月
最細果個
一見鐘情
但羊仔皮,要小心用

大宅

sip594 發表於 19-11-9 23:21
我買了一個月
最細果個
一見鐘情

o, 我以為藍色是6號新一季才有的?jm有冇action pic~? 最小的可以放多少嘢?

大宅

GCTK 發表於 19-11-9 23:23
o, 我以為藍色是6號新一季才有的?jm有冇action pic~? 最小的可以放多少嘢?
...

雖然是細size,但我覺得內籠都夠大,放得都多野。但我冇影相。如果你有需要,明早影比你睇

大宅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
sip594 發表於 19-11-9 23:48
雖然是細size,但我覺得內籠都夠大,放得都多野。但我冇影相。如果你有需要,明早影比你睇

...

好啊,麻煩你

複式洋房

回覆樓主:

男爵府

2019勳章

sip594 發表於 19-11-9 23:48

...

我尋日都見到人孭黑色,藍色、黑色都靚到不得了,如果牛皮今日即去買,可惜係羊皮要諗諗

大宅

2019勳章

1係靚,不過條鏈子太粗,成個袋重哂。

男爵府

nama 發表於 19-11-10 09:23
我尋日都見到人孭黑色,藍色、黑色都靚到不得了,如果牛皮今日即去買,可借係羊皮要諗諗
...

同意,羊仔皮真係有點卻部

大宅

nama 發表於 19-11-10 09:23

我尋日都見到人孭黑色,藍色、黑色都靚到不得了,如果牛皮今 ...

佢咩色都靚
但係如果用牛皮,可能個感覺又會好唔同。
我都擔心佢既羊皮好易殘。
但真係好靚
我睇咗好多個袋,真係對佢一見鍾情(emoji)
揹咗上身一試,我已經唔想放低。緣份來到,好難抗拒。
我自我安慰,「殘咗就換過個新啦」,或者「越殘越有味道」
或者考慮埋呢個,我覺得冇咁易殘,都好型。有灰色,我唔捨得一次買兩個,唔係會買埋返去。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
韓衣 ... 2 3 4 5 6 .. 584
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊