懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

用咗六年時間 做ivf好唔容易有咗
今次檢查8W bb心跳慢 (得75)長得非常慢 非常擔心 每日都需要大大的正能量 好怕突然之間bb已經唔喺度 有冇Jm可以分享一下經驗 thx

別墅

Chloe_Au 發表於 19-11-8 12:56
用咗六年時間 做ivf好唔容易有咗
今次檢查8W bb心跳慢 (得75)長得非常慢 非常擔心 每日都需要大大的正能 ...

請問你放day 幾胎?BB size 正唔正常?醫生點講呀?

民房

Emily1201 發表於 19-11-8 13:31

請問你放day 幾胎?BB size 正唔正常?醫生點講呀?

Day 5 size非常小 都唔正常

別墅

Chloe_Au 發表於 19-11-8 13:43
Day 5 size非常小 都唔正常

我之前 ivf 放 day 3 胎,6週幾時心跳慢,BB size 好細,心跳一分鐘大約60下。再隔一星期,BB 心跳就停左。

希望你會有好消息,加油!

民房

Emily1201 發表於 19-11-8 13:45
我之前 ivf 放 day 3 胎,6週幾時心跳慢,BB size 好細,心跳一分鐘大約60下。再隔一星期,BB 心跳就停左 ...

謝謝你 我6w睇果陣 有閃閃 7w都喺有閃閃 但都係聽唔到 前日8W bb一星期先大咗0.1cm 但心跳都喺慢 宜家都喺希望奇蹟可以發生…希望bb只是慢咗⋯

別墅

Chloe_Au 發表於 19-11-8 15:02
謝謝你 我6w睇果陣 有閃閃 7w都喺有閃閃 但都係聽唔到 前日8W bb一星期先大咗0.1cm 但心跳都喺慢 宜家都喺 ...
happy mum = happy baby 唔好比咁大壓力自己同BB, 緣份到BB自然到, 休息多D 放鬆D. 祝你好孕.

複式洋房

2019新春慶豚圓

我同4樓位jm差唔多。ivf中兩個,但6週幾照閃閃其中一個心跳得6X下。9週再照發現呢個胎心跳已經停左,size大約係7週。
雖然希望樓主bb加油,不過樓主都要有心理準備...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊