0-6個月

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
有冇媽媽聽過人話可以蛋黃溝奶比未加固ge bb飲?我呀媽話人地同佢講初生bb飲奶溝蛋黃會聰明d,係都要逼我加比bb。我緊係唔敢啦。
但佢話有幾個人都咁同佢講,所以想睇下有冇媽媽聽過

別墅

下?生蛋黃?我未聽過,不過生蛋好多菌wow

複式洋房

迷你鬆弛熊 發表於 19-11-8 15:48
下?生蛋黃?我未聽過,不過生蛋好多菌wow

熟蛋黃

別墅

https://topick.hket.com/article/1663571/嬰兒要吃在起跑綫?兒科醫生:未夠半歲食蛋牛易過敏

大宅

我就冇,因為都唔敢...聰唔聰明應該係天生吧....

大宅

Aliciariten 發表於 19-11-8 15:45
有冇媽媽聽過人話可以蛋黃溝奶比未加固ge bb飲?我呀媽話人地同佢講初生bb飲奶溝蛋黃會聰明d,係都要逼我加 ...

唔好呀。蛋係高敏食物,就算開始加固都係最後先試嗰類,何況初生?實在太恐怖....

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
難得你又陪佢癲,正正引正左聰明是遺傳

男爵府

2019新春慶豚圓

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
Aliciariten 發表於 19-11-8 15:45
有冇媽媽聽過人話可以蛋黃溝奶比未加固ge bb飲?我呀媽話人地同佢講初生bb飲奶溝蛋黃會聰明d,係都要逼我加 ...

2個字: 痴線
帶佢去健康院叫姑娘同佢洗腦啦!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊