夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
ramen216 發表於 19-11-10 10:33
我地肯定就唔係ED大户人家呢。
老公屋企好少少,但屋企都退左休。我都有幫手說下我父母,但唔係好夠膽講。 ...

你父母係好大問題 200萬? 係咪多左個0? 20萬其實都過份。 你上來問 正常都唔會有人附和你

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
如果我係個男人,我諗我會話未儲夠唔結住,到時慢慢等,睇下個女既老左心急想結婚定係個男既結婚⋯⋯ 女家屋企仲話個女唔幫屋企人⋯⋯
結婚係2個人既事,唔係搖鈛樹,結婚屋企人都想佢地好唔就唔應該咁大咬啦⋯
我反而想知女家啲屋企人係乜人,點解覺得要拎人2百萬係合理⋯

複式洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

200萬,打工仔。。幾耐先草到200萬,甘都唔多?

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
200萬,對我死窮鬼,勁多

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

嘩....200萬...唔係200蚊...
普通人都唔會咁多...賣女真係有價有市...

伯爵府

2019勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

我係你老公寧願搵件比2萬禮金既算數

大宅

發表於 前天 15:32 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我父母開$9999 只供你參考

大宅

發表於 前天 15:37 |顯示全部帖子
200萬我覺得如果你先生月入50萬可以接受

大宅

發表於 前天 15:38 |顯示全部帖子
kmeugenice 發表於 19-12-2 23:02
200萬,打工仔。。幾耐先草到200萬,甘都唔多?

要人地父母俾啦好明顯

複式洋房

發表於 前天 21:38 |顯示全部帖子
Diosmio 發表於 19-12-5 15:38
要人地父母俾啦好明顯

嘩,養大你,仲要包結婚生仔呀!咁大貪,唔係咁好喎!

別墅

發表於 1 分鐘前 |顯示全部帖子
點睇樓主最少值一億la

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
難題 ... 2 3 4
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊