想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
6/9 last m
今月check紅d第22天深粗
我估遲左排
照計真係遲左排就10-11/11dd
今日明顯有深左 前日偷驗綠d白板
請問各位jm有試過呢個情況嗎?有機嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
lulu2998 發表於 19-11-8 23:49
6/9 last m
我估遲左排

如果m前探有咁深嗎?

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
lulu2998 發表於 19-11-8 23:49
6/9 last m
我估遲左排

似中啊,我都係dd-3才開始紅D加深,綠D有好幻覺嘅控。

洋房

ipcs 發表於 19-11-9 00:16
似中啊,我都係dd-3才開始紅D加深,綠D有好幻覺嘅控。

今朝偷驗綠d白過白板

子爵府

lulu2998 發表於 19-11-9 09:16
今朝偷驗綠d白過白板

咁真係可能M前控,你有無check過唔中的cycle M前都有紅D咁深?

洋房

ipcs 發表於 19-11-9 09:30
咁真係可能M前控,你有無check過唔中的cycle M前都有紅D咁深?

紅d新手 第一個cycle,所以想睇下有無jm有試過呢個情況,我爬文見jm既m前控多數淺色d

子爵府

lulu2998 發表於 19-11-9 09:32
紅d新手 第一個cycle,所以想睇下有無jm有試過呢個情況,我爬文見jm既m前控多數淺色d
...

我無M前控乜滯,通常係灰色水印或者白紙咁。
睇到有JM話M前控可以去到好似排卵咁深但最後都係M come。

洋房

ipcs 發表於 19-11-9 09:34
我無M前控乜滯,通常係灰色水印或者白紙咁。
睇到有JM話M前控可以去到好似排卵咁深但最後都係M come。
...

Oh 明白 多謝jm詳細講解
唯有乖乖等。。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊