時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

剛才樓下有鋪再次被打爛,報警,接線員冷笑咁問係咪著黑色衫,要留姓同電話,感覺唔想理會,之後亦冇警員到,個接線員冇pass到?

男爵府

水晶宮

angelhayley 發表於 19-11-9 02:01
剛才樓下有鋪再次被打爛,報警,接線員冷笑咁問係咪著黑色衫,要留姓同電話,感覺唔想理會,之後亦冇警員到 ...

唔係,佢地只係冇乜同理心

大宅

其實接缐生係警察定係隨便亞豬亞狗都做得?

大宅

記錄幾點幾分,同打幾號電話,最好有錄音,之後send 比警察調查,清算日子好快會到

大宅

tgy123 發表於 19-11-9 03:43
記錄幾點幾分,同打幾號電話,最好有錄音,之後send 比警察調查,清算日子好快會到
...

冇錄音!唉,其實點解店鋪被破壞完全都冇人理?
到現在過左成3個鐘...

大宅

angelhayley 發表於 19-11-9 03:46
冇錄音!唉,其實點解店鋪被破壞完全都冇人理?
到現在過左成3個鐘...

我相警隊都有黃人,只想警察顧好自己安全,下次可做足準備,希望第時清算,大家可幫忙提供資料,將所有黃人清左佢

大宅

投訴去警察高層

侯爵府

tgy123 發表於 19-11-9 03:50
我相警隊都有黃人,只想警察顧好自己安全,下次可做足準備,希望第時清算,大家可幫忙提供資料,將所有黃 ...

警察都有鬼 有d警嫂仇警 佢老公咪可能係鬼

水晶宮

剛才樓下有鋪再次被打爛,報警,接線員冷笑咁問係咪著黑色衫,要留姓同電話,感覺唔想理會,之後亦冇警員到 ...

下次試呢個

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
天空之城, 快樂之地

伯爵府

PCCW2319 發表於 19-11-9 06:50
下次試呢個

公爵府

會唔會警察完全唔夠人手處理詐,凡事唔好一下子賴人先,我地唔係黃畜

水晶宮

tgy123 發表於 19-11-9 03:50
我相警隊都有黃人,只想警察顧好自己安全,下次可做足準備,希望第時清算,大家可幫忙提供資料,將所有黃 ...

對!有文識係黃!!政治多恐佈
自由太多會令世人失去平衡

子爵府

亦可能警察都驚被設局誘人入陷阱?所以要實名報

水晶宮

heavenlycreat21 發表於 19-11-9 03:31
其實接缐生係警察定係隨便亞豬亞狗都做得?

應該係警務處文職,騰麗明都做過

https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/74342/%E8%AD%A6%E8%81%98%E9%80%9A%E8%A8%8A%E5%93%A1%E8%81%BD999-%E8%A6%81%E6%B1%82dse%E6%88%96%E6%9C%83%E8%80%835%E7%A7%91%E5%90%88%E6%A0%BC-%E6%9C%88%E8%96%AA%E8%87%B3%E5%B0%911-6%E8%90%AC

珍珠宮

BK Milk勳章

佢哋打爛完走咗,警察去到都冇咩用 ⋯ 舖頭又唔會報警

水晶宮

未必黃,你打999佢以為非踏浪case啫,原來一聽又係暴徒.....
因為呢d case唔會搵普通警察去做,你打999都係冇用的

大宅

警隊係有黃人,只係現在邊有人有時間心機捉鬼

大宅

但諗深一層,調d黃人去聽下電話總好過比佢地上前線害其他警察

大宅

1314625 發表於 19-11-9 07:54
應該係警務處文職,騰麗明都做過

https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/74342/%E8 ...

警署文職好多黃

首頁

尾頁

跳至