3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
仔仔4歲。想俾佢學英文,邊間好?屋企附近有Monkey Tree,請問好唔好?

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
tatababy123 發表於 19-11-9 10:10
仔仔4歲。想俾佢學英文,邊間好?屋企附近有Monkey Tree,請問好唔好?
要試過先知。M tree 課程都ok,但要睇個老師質素。

比較好的課程有 ABC PATHWAY, OXFORD, CAMBRIDGE .

要去試堂,睇下小孩啱邊間。

大宅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
tatababy123 發表於 19-11-9 10:10

Cherry tree唔錯,好多間分校,岩岩報左葵興新開有折

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
wmkcnw 發表於 19-11-9 11:46
要試過先知。M tree 課程都ok,但要睇個老師質素。

比較好的課程有 ABC PATHWAY, OXFORD, CAMBRIDGE .

咁又係。要試過先知岩唔岩小朋友,唔該曬

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
cheungwinnie930 發表於 19-11-10 16:55
Cherry tree唔錯,好多間分校,岩岩報左葵興新開有折

等我睇下先。唔該曬

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊