3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

大宅

仔仔4歲。想俾佢學英文,邊間好?屋企附近有Monkey Tree,請問好唔好?

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

tatababy123 發表於 19-11-9 10:10
仔仔4歲。想俾佢學英文,邊間好?屋企附近有Monkey Tree,請問好唔好?
要試過先知。M tree 課程都ok,但要睇個老師質素。

比較好的課程有 ABC PATHWAY, OXFORD, CAMBRIDGE .

要去試堂,睇下小孩啱邊間。

大宅

tatababy123 發表於 19-11-9 10:10

Cherry tree唔錯,好多間分校,岩岩報左葵興新開有折

大宅

wmkcnw 發表於 19-11-9 11:46

比較好的課程有 ABC PATHWAY, OXFORD, CAMBRIDGE .

咁又係。要試過先知岩唔岩小朋友,唔該曬

大宅

cheungwinnie930 發表於 19-11-10 16:55
Cherry tree唔錯,好多間分校,岩岩報左葵興新開有折

等我睇下先。唔該曬

大宅

wmkcnw 發表於 19-11-9 11:46

通常一星期上幾多堂先夠 thx

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

Yeta 發表於 19-11-15 23:33
通常一星期上幾多堂先夠 thx
睇下你自己有無時間同佢溫習,1般1星期1or2堂。

有朋友俾小孩1星期5堂

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

我個仔5歲,隔日上堂學,native speaker 我好滿意~~

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

yf6712 發表於 19-12-25 22:19
我係個英文補習老師,可以由老師角度分享D經驗比你,我接過好多小朋友既case都係K2開始媽媽就比小朋友學pho ...

你講得好岩,同埋學完都要同佢講多d先會進步,個YouTube 好好,唔該曬

大宅

tatababy123 發表於 19-12-26 08:14
你講得好岩,同埋學完都要同佢講多d先會進步,個YouTube 好好,唔該曬
...

睇吾到另一位老師分享左乜?

大宅

減齡達人勳章 食得好勳章 親子王國15週年勳章

wendyyiu 發表於 19-12-17 23:12
我上york老師開的center係黃埔so far英文大有進步,你住邊頭ga?

請問Centre 叫乜名?thanks

首頁

尾頁

跳至