潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我想問如果spending 係咪都要1:1 先會有K/B既offer?

請問大家有冇咩提議我去London邊間買大機會d?

請分享、指教 thanks

子爵府

機會近乎0, sales 只會sell 比本地熟客,唔好話k and b, 肯配貨都未必有picotin or Evelyne. 根本London H 係好難walk in 有袋。我去了三次都沮喪。
不如你去Paris, 大機會1:1 配貨都有b or k, 但要遇到好SA.

wcpcelia    發表於 19-11-11 12:10

男爵府

bettywong80 發表於 19-11-9 11:26
機會近乎0, sales 只會sell 比本地熟客,唔好話k and b, 肯配貨都未必有picotin or Evelyne. 根本London H ...

下,原來係咁架,其實都係想駁下架咋,咁即係唔好諗有先!

我上年去過Paris , 都係買唔到k/b, 咁當然可能我spending 唔係完全1:1掛,我上次都好失望,所以我好明白你係London買唔到野既心情呀!

Thanks

男爵府

回覆樓主:

我上年去倫敦同sa傾斜,講到明b k只賣給本地人

伯爵府

我聽人講new bond street spending 1:1+ 有可能

我自己未試過,而我喺Cadogen Place 個SA話佢間shop冇得咁做,但你可以去問吓

男爵府

最低至少1:1.5,wall-in 買隻半鑽kelly bracelet (差唔多£11k) 可以試吓,有可能會出到個袋。New Bond Street 連Lindy 都要配,何況 B/ K。。

男爵府

fox813 發表於 19-11-9 11:40
我上年去倫敦同sa傾斜,講到明b k只賣給本地人

哦,原來係咁,明白thanks!

男爵府

gzilla 發表於 19-11-9 11:40
我聽人講new bond street spending 1:1+ 有可能

咁只可以試下,thanks

男爵府

Greatgrey 發表於 19-11-9 12:15
最低至少1:1.5,wall-in 買隻半鑽kelly bracelet (差唔多£11k) 可以試吓,有可能會出到個袋。New Bond Str ...

Ok 收到!明晒thanks!

男爵府

maggiecps 發表於 19-11-9 13:03
哦,原來係咁,明白thanks!

當日去只幫朋友買了個布袋,我自己想要個GP30都冇,係百冇。
不過個男sa好好人,所以我都買了皮帶&絲巾。

男爵府

fox813 發表於 19-11-9 13:07
當日去只幫朋友買了個布袋,我自己想要個GP30都冇,係百冇。
不過個男sa好好人,所以我都買了皮帶&絲巾。
...

睇黎,我唔好抱有任何期望好d , thanks

男爵府

以前都會買賣俾遊客,但聽D SA講因為有啲中國遊客好蠱惑,會將配貨啲貨之後退晒佢
所以漸漸佢哋唔會賣俾遊客

wcpcelia    發表於 19-11-11 12:11

伯爵府

maggiecps 發表於 19-11-9 13:04
咁只可以試下,thanks

有時間去轉Paris 仲易,坐CX oneworld 包BA inter Europe 機票 (視乎機位) 唔駛錢

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

bettywong80 發表於 19-11-9 11:26
機會近乎0, sales 只會sell 比本地熟客,唔好話k and b, 肯配貨都未必有picotin or Evelyne. 根本London H ...

上年11月去兩個人買到兩個picotin22
主要睇個SA
一入去買左一條皮帶同扣
問佢有無袋
佢問我想要咩袋
講左幾個都話無
Picotin佢話有
回程再係機場買到兩個H
兩個人4個袋返
不過6月再去
個SA無做了

男爵府

swift_call 發表於 19-11-9 14:40
以前都會買賣俾遊客,但聽D SA講因為有啲中國遊客好蠱惑,會將配貨啲貨之後退晒佢
所以漸漸佢哋 ...

哦,原來係咁。thanks

男爵府

gzilla 發表於 19-11-9 14:55
有時間去轉Paris 仲易,坐CX oneworld 包BA inter Europe 機票 (視乎機位) 唔駛錢

Ok thanks

男爵府

AikiAiki 發表於 19-11-9 15:39
上年11月去兩個人買到兩個picotin22
主要睇個SA
一入去買左一條皮帶同扣

咁請問你回程話買多2個H係係Heathrow Airport?
咁買左多邊2個H 袋呀? 可以share嗎? thanks

子爵府

gzilla 發表於 19-11-9 14:55

可唔可以講下點買呢種機位呀?
Thx

伯爵府

Carriegerrard 發表於 19-11-9 16:12
可唔可以講下點買呢種機位呀?
Thx

其實等於你買一張去Paris嘅機票然後喺倫敦轉機/Stopover,基本上價錢係同你飛巴黎直航一樣,但係要睇倫敦飛巴黎嗰程內陸機機位賣成點,如果出飛嗰陣BA已經賣晒平機位咁可能要加錢

子爵府

gzilla 發表於 19-11-9 16:19
其實等於你買一張去Paris嘅機票然後喺倫敦轉機/Stopover,基本上價錢係同你飛巴黎直航一樣,但係要睇倫敦 ...

咁即係揀multi stop啦?

首頁

尾頁

跳至