美容扮靚

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

2020勳章

Dilyschqn 發表於 19-11-12 17:03
應該唔係同一間,我第二枝唔係9千幾,你去左近電梯個間打??
兩枝加埋15000,唔平,但我唔敢試平個d, ...

唯xx美

複式洋房

Dilyschqn 發表於 19-11-12 16:34

b記應該唔肯係你面前拆包裝拎針就唔出奇,但 ...
我諗你要求到 佢都會check比你睇既

禁止訪問

大宅

2020勳章

KAYanw 發表於 19-11-13 13:43
我諗你要求到 佢都會check比你睇既

我冇去過唔知呀,見有人話俾完錢最後醫生太忙唔check得,除左真假/價錢問題,最緊要睇醫生經驗,打少女針冇得溶解,唔可以打衰嫁!

大宅

2020勳章

其實大家去做醫美療程真係唔好只比較較價錢,當然打既貨好重要,另外要睇手勢,因為我睇過資料,以我理解少女針係不能打溶解,如果打衰或者移位,就要等慢慢吸收,即係要等1-2年,所以價錢應該係擺最後去諗,如果成日諗又要平又要正,我相信冇麥可能啦

別墅

2020勳章

冇得溶解?即係唔可以打衰?我見有d好平,究竟點分?謝謝指教

大宅

2020勳章

車車一家人 發表於 19-11-17 18:13
冇得溶解?即係唔可以打衰?我見有d好平,究竟點分?謝謝指教

透明質酸打得差都可以溶,不過未必溶得哂,但透明質酸我見好多人都last得6-9個月就冇,因為物質唔會增加骨膠原,所以近年多左人打少女針,因為長效過透明質酸,而且會幫骨膠原增生,至於點分你上網一搵少女針真假都好多有得睇

別墅

2020勳章

柳飄飄 發表於 19-11-12 17:27
唯xx美

呢間我睇過隔離論壇有講話好,係咪叫向醫生?

大宅

2020勳章

車車一家人 發表於 19-11-18 17:50
呢間我睇過隔離論壇有講話好,係咪叫向醫生?

係,佢個姓幾特別,我都記得,你邊到睇呀?都係打少女針?

複式洋房

樓主你本身係黑眼圈還是只得淚溝?效果好好,想知搵邊個醫生做

大宅

2020勳章

Queeniayeung 發表於 19-11-20 21:53
樓主你本身係黑眼圈還是只得淚溝?效果好好,想知搵邊個醫生做
兩樣都有,不過主要因為淚溝深顯得再勁d,到beaxxxque打,你search下

別墅

精叻鼠年勳章 2020勳章

失敗率高嗎?我搵緊邊間好,價錢間間都唔同

洋房

可唔可以PM我係邊間同邊個醫生打呀?我眼圈同你差唔多..仲要天生係咁..想打好耐.但又驚打衰左

大宅

2020勳章

Pp831 發表於 19-11-22 18:48
失敗率高嗎?我搵緊邊間好,價錢間間都唔同

真係要睇醫生手勢,呢隻針打得差好麻煩冇得溶
價錢方面我都見有唔同,我覺得醫美大忌係貪平,如果大公司新客試做上到去預左人sell,要自己有定力,另外ig 店好平就驚唔係醫生打或者係假針

Pp831    發表於 19-11-23 22:11

別墅

精叻鼠年勳章 2020勳章

謝謝指點,我都知價錢有分別,有冇得俾醫生睇完岩唔岩做先再決定?

複式洋房

2020勳章

你本來五官好靚,我眼窩淚溝好深,你第一次打會吸收快d嗎?題外話餵奶會易修身快d,你打完針仲有冇餵人奶,我都好想生完執下個樣,宜家頭又油又爆瘡

大宅

2020勳章

hazezzz 發表於 19-11-24 21:55
你本來五官好靚,我眼窩淚溝好深,你第一次打會吸收快d嗎?題外話餵奶會易修身快d,你打完針仲有冇餵人奶, ...

我之前有打過鼻加下巴嫁,醫生話少女針可以維持1-2年,我又打左兩枝應該冇咁快吸收卦,我覺得係因為太攰同埋係第一胎會收得快d,餵人奶好攰

大宅

2020勳章

Pp831 發表於 19-11-23 22:11
謝謝指點,我都知價錢有分別,有冇得俾醫生睇完岩唔岩做先再決定?

呢d你要再打去問下,我見佢都nice 可能得卦,或者好多間都可以ws send 相問左先

禁止訪問

珍珠宮

2020勳章

你係男醫生定女醫生打?

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊