潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
今日去左買了,仲可換海港城dining coupon.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

rainbowchuuu3    發表於 前天 12:31
wcpcelia    發表於 3 天前
ada0707    發表於 3 天前
Cheuk2012    發表於 4 天前

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

子爵府

ggbwong 發表於 19-11-9 17:21

So cute!!!

大宅

用咩換到 dinning coupon ? 我都剛買左對耳環,SA 無提嘅。
你呢對我都有睇到,靚吖

伯爵府

GGsam 發表於 19-11-9 18:49
用咩換到 dinning coupon ? 我都剛買左對耳環,SA 無提嘅。
你呢對我都有睇到,靚吖:i ...

拎張單去海運4樓,近muji個度換。要即日單。每消費$1000可換一張$50 shopping coupon 同一張$50 dining coupon. 妳可去harbour city 網頁睇下邊d 鋪用得。食野個張coupon 每滿$100 可用一張。shopping個張d 鋪就麻麻,唔係好啱用。

大宅

ggbwong 發表於 19-11-9 19:03
拎張單去海運4樓,近muji個度換。要即日單。每消費$1000可換一張$50 shopping coupon 同一張$50 dining co ...

明白,佢無同我講,我返左屋企了

伯爵府

GGsam 發表於 19-11-9 19:07

唔關個sa事。係我自己睇下有乜換。因為之前渣打卡成日有beauty coupon 同starbucks coupon, 而家冇左了。
妳買了什麼靚野?

伯爵府

Very cute, how much is it?

伯爵府

Ms_Phoebe 發表於 19-11-9 19:27
Very cute, how much is it?

Thx. $2600

複式洋房

GGsam 發表於 19-11-9 19:07

Coupon要即日換,又要dl 個app入會才有,好麻煩,所以提你不用特登力單再返去換

大宅

CherieElizabeth 發表於 19-11-9 19:52
Coupon要即日換,又要dl 個app入會才有,好麻煩,所以提你不用特登力單再返去換
...

無呀,我無特登去呀,走左睇到樓主講先知
謝謝你

大宅

好可愛

大宅

ggbwong 發表於 19-11-9 19:10
唔關個sa事。係我自己睇下有乜換。因為之前渣打卡成日有beauty coupon 同starbucks coupon, 而家冇左了。 ...

買左呢對呀,d 石好鬼閃,size 又不是太大。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

rainbowchuuu3    發表於 前天 12:31
wcpcelia    發表於 3 天前
Cheuk2012    發表於 4 天前
kitbebe    發表於 5 天前

大宅

人在做, 天在看...

伯爵府

GGsam 發表於 19-11-9 21:57
買左呢對呀,d 石好鬼閃,size 又不是太大。

我都有試呢對呀! 好靚,但我淨係鍾意香水個邊,所以冇買。

大宅

ggbwong 發表於 19-11-9 22:00
我都有試呢對呀! 好靚,但我淨係鍾意香水個邊,所以冇買。

我有好幾對單粒形的CC耳環,我是垂釣耳環的初哥,呢對夠低調

男爵府

2019新春慶豚圓

翡翠宮

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
回覆 ggbwong 的帖子

Very nice

翡翠宮

回覆 GGsam 的帖子

Beautiful

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
韓衣 ... 2 3 4 5 6 .. 584
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊