6個月-1歲

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
Bb6個月,最近坐係到既時候個頭側左去左邊,請問係唔係斜頸症?

大宅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

佢望野望左望右有無一邊係特別唔願意咁? 返咗健康院6個月見姑娘未?有懷疑就直接問埋佢地

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
回覆 dolldollk 的帖子

6個月見姑娘無問題,她個頭仔轉左轉右無問題,係正面望埋去側左去左邊

大宅

tracywongsc 發表於 19-11-11 13:14

6個月見姑娘無問題,她個頭仔轉左轉右無問題,係正面望埋去側左去左邊

咁可能係頸既肌肉未平均je,你多d橫抱佢飛下天,左邊向地下,等佢自己頸用多d力慢慢應該會ok

大宅

我驚我誤會了左右,如果我正面望埋去側左去我的右邊,咁係唔係BB的左邊不夠力,咁飛天時就左邊向下?

大宅

tracywongsc 發表於 19-11-11 13:20

我驚我誤會了左右,如果我正面望埋去側左去我的右邊,咁係唔係BB的左邊不夠力,咁 ...

係,佢頭跌邊面就個邊向地下,物理治療話其實2邊都飛下,只係差d個邊飛多d

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊