懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問呢啲係咪妊娠紋...而家先31週,係咪會準備大爆發? 個肚就快40寸...

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

crystalsaisai 發表於 19-11-9 21:54
請問呢啲係咪妊娠紋...而家先31週,係咪會準備大爆發? 個肚就快40寸...

@@個肚好大

大宅

crystalsaisai 發表於 19-11-9 21:54

係妊娠紋,盡力查下野

複式洋房

奇怪的,我發覺我肚d 紋係白色嘅,我上網見d 人都係紅色的

大宅

2019新春慶豚圓

孖胎?好誇張啊,生完要紥肚,否則應該好巢

複式洋房

redbus 發表於 19-11-9 23:32
孖胎?好誇張啊,生完要紥肚,否則應該好巢

唔係呀,單胎,我第一次懷孕,個肚真係好大定影相角度問題?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

2019新春慶豚圓

crystalsaisai 發表於 19-11-9 23:37

大呀,bb好重?

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
crystalsaisai 發表於 19-11-9 23:37

有冇check過胎水量,水多肚都會大

複式洋房

tovibb 發表於 19-11-10 00:00
有冇check過胎水量,水多肚都會大

上星期check 阿b size 大一週,胎水醫生話足夠,無話係咪太多。 我有妊娠糖尿,唔知係咪咁所以個肚咁大。

大宅

回覆樓主:

係妊娠紋啦…我個啲紋仲鮮紅色呀…

珍珠宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

盡力查野

大宅

你唔係肥底,但個肚有40寸 好大喔。。。 睇落我應該大隻過你,週數同你好接近,陀緊孖B,肚圍41寸。不過我接住嘅日子,個肚應該大得更快。

我見朋友若有妊娠糖尿個肚係會大d。

唯有勤力搽嘢啦

複式洋房

樓主 我個肚大你啲啲 又係出呢隻色既紋 我而家35W 已經盡量查 不過唔強求喇 BB 出世健康就夠

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

到生完個肚皮縮返d紋會去到好低同埋慢慢變白就無咁覺眼

複式洋房

gnimingng 發表於 19-11-10 10:03
樓主 我個肚大你啲啲 又係出呢隻色既紋 我而家35W 已經盡量查 不過唔強求喇 BB 出世健康就夠 ...

係既,最緊要BB 健康, 加油,keep 住搽

複式洋房

dolldollk 發表於 19-11-10 10:26
到生完個肚皮縮返d紋會去到好低同埋慢慢變白就無咁覺眼

之後係咪唔會消失架啦?

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

crystalsaisai 發表於 19-11-10 10:37
之後係咪唔會消失架啦?

比較難d,但係縮完細條好多,因為我又係成日搽油,肚又唔係太大都爆

複式洋房

bipa 發表於 19-11-10 06:30
你唔係肥底,但個肚有40寸 好大喔。。。 睇落我應該大隻過你,週數同你好接近,陀緊孖B,肚圍41寸 ...

孖胎(emoji)(emoji)(emoji)(emoji) 一齊加油! "

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

係爆紋……但唔嚴重,你手腳睇落仲好瘦,你本身瘦底?

複式洋房

同我一樣 我29週開始爆紋
你個肚有冇痕?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊