時政擂台

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

搵到18區街坊 唔係細路 但晚晚好似狗叫聲咁講粗口侮辱警嫂挑釁警察嘅帶頭 又或者講最大聲 最叫得多呢對男女 大家聽聽 我有冇認錯人
暫時話拉左兩個58歲男人 及29歲男女

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3266103776796869&id=512700315470576

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

cap到部份私襲者

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

公爵府

回覆樓主:

唔知真偽記者有踩傷者
※仲有幾個戴上衣服上嘅帽包冚 未搵到

大宅

回覆樓主:

呢段片好清楚,唔該警察拉人歸案

公爵府

沉默的... 發表於 19-11-10 13:06
呢段片好清楚,唔該警察拉人歸案

當時睇到真係好嬲 咁多記者圍住都冇人幫手制止 反而兩個類似保安嘅人一直護住事主
佢地屋苑一直話事主係休班警 而家知懲教啦 睇吓個主席點講
佢地有住戶帶左幾個“小朋友”上樓 係真嘅 警察快d出搜查令 取cctv

公爵府

回覆樓主:

呢個除衫遮頭打人

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

push

公爵府

回覆樓主:

多謝法團主席包庇 多謝街坊包庇 冇搜查令要警察離開 因為有曱甴被街坊帶上樓 聽說有所謂目擊者(阿叔)話警察推落街 有車cam又話影到 賣左畀毒果 所有人都被洗腦

科大男住富康
毒果有片咪快快po出嚟 唔好齋講

大宅

小荻媽咪 發表於 19-11-10 13:20
呢個除衫遮頭打人

街坊?尤其帶帽丫叔,同紮馬尾臨尾踩多幾腳肥女人,拉佢地啦

公爵府

嘉德莉澳 發表於 19-11-10 14:13
街坊?尤其帶帽丫叔,同紮馬尾臨尾踩多幾腳肥女人,拉佢地啦

我都好想盡快拉到人 仲有班真街坊助協助 其實有冇得告?

男爵府

唉......
點解咁多癲人.....

侯爵府

小荻媽咪 發表於 19-11-10 13:13
當時睇到真係好嬲 咁多記者圍住都冇人幫手制止 反而兩個類似保安嘅人一直護住事主
佢地屋苑一直話事主係 ...

jm 你好有心
send 比警察, 幫下佢哋手,

男爵府

好心寒,打人既瘋狂,企喺度嘅麻木不仁,全部都係幫兇

公爵府

ocarebear 發表於 19-11-10 16:13
jm 你好有心
send 比警察, 幫下佢哋手,

有呀近期呢件事搞到我瞓唔到

公爵府

SUMSUM_88 發表於 19-11-10 16:23
好心寒,打人既瘋狂,企喺度嘅麻木不仁,全部都係幫兇

係希望有法庭出判決書 警察可入屋邨 屋苑執法

首頁

尾頁

跳至