網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

今年雙11天貓超市是否不能買米?定要到今晚12點先有得買呢?

翡翠宮

回覆樓主:

唔知會唔會開返,我喺京東買咗,199包10kg,今日已到手。

子爵府

謝謝你的解答,我都係京東放左包米落購物車,但未付款。因為京東上門要收20,所以諗住自取慳20,所以如果天貓有米買,就諗住天貓買。

男爵府

$200 10kg, 即係冇得只買米. 只可買一包米加佰幾蚊另外貨品(又限5kg內, 因米巳5kg了) . 以前唔洗咁高門檻, 罷了.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

lyh80115 發表於 19-11-10 15:24
唔知會唔會開返,我喺京東買咗,199包10kg,今日已到手。

剛剛又跟買了米,
今日仲平少少,
謝謝達人

象牙宮

dingdong252 發表於 19-11-10 14:33
今年雙11天貓超市是否不能買米?定要到今晚12點先有得買呢?

有的反而加價。海鮮價。
有的會降價。

你食什么米?。

本人較偏愛:
長粒大米
南方大米
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

有無珍珠米推介呀

翡翠宮

ivykinder 發表於 19-11-11 13:54
有無珍珠米推介呀

普康6號
https://u.jd.com/8vFN3Q

臨時加碼30元運費券,換言之滿¥199可包14kg,買2包5kg米都夠。

http://3.cn/SfwzARM

翡翠宮

bbchai 發表於 19-11-10 18:35
$200 10kg, 即係冇得只買米. 只可買一包米加佰幾蚊另外貨品(又限5kg內, 因米巳5kg了) . 以前唔洗咁高門檻, ...

臨時加碼,30元運費券,¥199可以買多4kg。
http://3.cn/SfwzARM

象牙宮

dingdong252 發表於 19-11-10 14:33

11月淘
長粒米。

10月時淘。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

本來想買柴火大米, 但大部份都唔送香港, 只有某些款送香港!

首頁

尾頁

跳至