夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

叫佢去香港驗尿,係咪真係有左?係咪堅係你細佬?你話你細佬精子有問題,應該唔可能令佢懷孕,要檢查清楚?如係你細佬,可生出來唔結,比錢,佢應該要錢或身份証!

子爵府

畀面勳章

既然佢接受呢個方法咁咪直接叫你細佬陪佢去做,跟住買單咪得囉,搞咁多嘢做乜嘢!

洋房

回覆 caliamama 的帖子

倏女話佢阿爸阿媽陪佢去做

子爵府

畀面勳章

Dreamyan 發表於 19-11-23 16:07
回覆 caliamama 的帖子

倏女話佢阿爸阿媽陪佢去做

乜都話條女話條女話咁你細佬一齊去囉, 佢話要1,000,000都得㗎啦!真係多舊魚嘅......... 明知呢一堆係蘇州屎梗係快快搞掂佢算嫁啦!唔通真係俾人當水魚咁咁咩?雖然你細佬係抵死

子爵府

擺明呃錢,7萬...都唔係問題,問題係驚比左佢錢,佢唔去做手術。再返來屈錢,不如陪埋佢去做手術,多左既錢當比佢補身啦…

複式洋房

Dreamyan 發表於 19-11-10 17:16
我細佬之前係快餐店識左個大陸女仔好快就一齊左,到依家一齊左約2個月,個女仔知我細佬本身有女朋友都唔介 ...

抵死!衰咸濕

洋房

首先,個大陸女人都假結婚來香港,你點知個b b 是否佢假老公經手的?你咪同個大陸女人講,俾只肯俾三萬佢,因為個大陸女人已有香港身分證,去家計會話落仔,醫生會幫佢搞,去公立唔使咁多錢,三萬都有多,佢開口七萬就擺明當時鐘妹,計返你細佬陪宿費,明屈錢,佢睇死你細佬無膽又要玩,出左事你父母又願意出錢封佢把臭口。佢現在擺明食硬你,你愈緊張佢愈吊高賣,開價會愈貴,你叫你細佬記得冷莫d 同佢傾,「現在只俾你三萬,要就攞,唔要就算,你鐘意大肚生仔,無所謂,但我唔會理你,大家出來玩,你都預左,不過我奉勸你一句,落仔要趁早,你現在落,休息一下,第時無人知道你曾經大肚過,都好容易搵到一個比我好的男人,而人地都唔知你曾經有過b b,但如果你唔聽我講,死都要生,我就唔會同你結婚,你自己又要湊仔又要返工,你好快殘,加上你生過仔,醫生檢查得出,到時你搵到個有錢老公時,你覺得佢會唔介意嗎?你覺得帶住個b b容易搵到個有錢老公?定單身容易搵到個有錢老公?」

Vividada4472    發表於 19-12-5 16:16

男爵府

我細佬之前係快餐店識左個大陸女仔好快就一齊左,到依家一齊左約2個月,個女仔知我細佬本身有女朋友都唔介 ...

一毫子也不比,有左大家也有責任,她靠嚇驚咩,如果大住肚她驚過你

珍珠宮

聽完,好唔MAKE SENSE...
其實你BROTHER無咩醫學常識...應帶套啦,佢又唔係想要BB.
第二,好多大陸女人黎揾錢架啦...你有錢咪一齊HAPPY,無咪BYEBYE囉...仲要問你攞分手費..
比錢算啦.個女人係炸騙集團,可以爆比人知,放上網叫人小心呢個女人騙財...

大宅

我對大6女仔有偏見,因為佢地落到黎就會發現香港生活唔係想像中美好,之後會有離心

男爵府

kennis0819 發表於 19-12-5 00:25
我對大6女仔有偏見,因為佢地落到黎就會發現香港生活唔係想像中美好,之後會有離心 ...

同意身邊亦有實質例子發生

珍珠宮

2024年龍年勳章

大陸女仔背景:爸媽其中一方係香港人,有3個子女,3年前佢爸媽幫佢搞假結婚來港(有身份證,非永久)但佢爸媽點解唔直接申請佢來港,要假結婚?

根本個女係真結婚,生咗3個,係你個細佬自己傻仔,肯認係老豆。

複式洋房

回覆樓主:

del

侯爵府

條橋好熟悉

我朋友 X , 佢係東莞識咗個女仔,個女仔30 頭,話自己係處,上了一次床,20 日後就話有咗,喊打電話又係話自己老豆代出頭要知道個男點交代

個女仔話一定要結婚、否則起底、去個男的屋企又乜又物,無意中比個男的知識個女幾年前已經結過婚又未離婚,反告個女仔通姦,我唔知上面點告通姦,但自此個女仔無出現過

叫你細佬唔好心軟,個女的一步一步咬過來,你信唔信,如果話肯結婚,大約一個月後個女仔就會用種種原因話個 bb 冇咗?因為個女仔無可能交得出一個係你細佬經手的 bb , 佢可能冇bb, 又或者 bb 唔係你細佬,可以試吓搏一搏,再上來 update 下

男爵府

回覆樓主:

你細佬都抵死,衰咸濕。。仲中出!!!
擺明想屈錢拉!!三萬要就要,吾要就算!!

首頁

尾頁

跳至