夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

我細佬之前係快餐店識左個大陸女仔好快就一齊左,到依家一齊左約2個月,個女仔知我細佬本身有女朋友都唔介意,叫我細佬同我媽講有佢存在。

話咁快個女仔依家就有左(堅係有左)個女仔話係安全期,射左入去一次咁多,咁就中左,細佬之前同女朋友一直係咁反而都冇事,佢知我細佬本身都冇諗住咁快要bb,話要結婚,等bb出世後又可以同佢離婚,依句説話大家點睇,會唔會呃膳養費嗰d,細佬冇物業,有架10幾萬既車,搵3,4萬一個月。

大陸女仔背景:爸媽其中一方係香港人,有3個子女,3年前佢爸媽幫佢搞假結婚來港(有身份證,非永久)但佢爸媽點解唔直接申請佢來港,要假結婚?

我知道細佬唔啱,但個女仔背景又有d可疑,又話結婚後可以離婚,咁點解要結?驚佢俾人呃,大家俾俾意見,個女仔真心定另有目的?我細佬問個大陸女仔點解要結婚再離婚,佢話係因為知我細佬唔想要b,所以結完之後離婚係放左佢,又話如果唔結佢老豆同佢斷絕關係。

依家重玩野,send 依d説話俾我細佬,大家係未見過屋企人既

(你唔出嚟,你以為我爸唔會搵人去刮你?)

(你要搞大件事?)

(如果你都係咁嘅方向態度,你直接叫伯母伯父出嚟傾,長輩要點傾係佢哋溝通。交代,你屋企係要畀我屋企一個交代。冇可避免。我唔想有一日,我親人去起你底,成群人去搵你。)

本身細佬已覆佢唔結唔要,依家個女人咁恐怖重點要,佢死都要見我爸媽先話可以平靜解決,唔係就以死相逼。

日日有新招,今日話要公審我細佬

最新進展,我細佬俾左2個方案佢,第一:生出黎驗DNA,係細佬既就每月俾d錢佢養。第二:俾番手術費佢做手術

個女揀左俾$佢做手術,佢開價7萬,細佬話先俾3萬佢做手術,之後有單據再俾埋尾數,佢唔肯,要一次過晒數俾佢,大家覺得應唔應該一次過俾佢?

好識扮可憐,俾$佢落,重話唔分手,可以一齊番

男爵府

米已成炊,你細佬要對自己負責任。

公爵府

婚唔結,仔照生
睇下個女仔肯唔肯

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Dreamyan 發表於 19-11-10 17:16
我細佬之前係快餐店識左個大陸女仔好快就一齊左,到依家一齊左約2個月,但佢本身有個女朋友,而個大陸女仔 ...

該女仔一開始心懷不軌
小朋友未必係你細佬

不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

我細佬之前係快餐店識左個大陸女仔好快就一齊左,到依家一齊左約2個月,但佢本身有個女朋友,而個大陸女仔 ...

結婚後離婚嘅用意? 點解要離婚?

洋房

回覆 piggip77 的帖子

就係唔知點解,話係俾bb一個名份

大宅

好明顯昆你細佬入局!咁咪仔照生婚就唔結喇!生左出嚟驗dna睇吓係咪自己,係就要負責任,唔係就叫個女人死開啦

翡翠宮

回覆樓主:

細佬既生活細佬自己決定
有D人長期無避孕都吾中
有D人一次就中
憑此吾可以代表乜野
至於出吾出軌,男未婚女未嫁,軌在何方?
就咁睇吾到女既有幾良
個B除非証明你細佬無份,如果吾係,"厄"在哪裡?

子爵府

畀面勳章

首先要搞清楚個bb係咪真係細佬經手的。。如果係,就由得佢自己去面對,一人做事一人當

子爵府

莫非你細佬係我上次睇住比女昆左入去KFC 個位。。。

又係两個月前,我當時心谂,费事八卦,個男仔唔衰咸濕应该無事。。。如果咁啱係同一人,真係睇住佢衰咸濕了。。

珍珠宮

PTMCYS 發表於 19-11-10 19:18
莫非你細佬係我上次睇住比女昆左入去KFC 個位。。。

又係两個月前,我當時心谂,费事八卦,個男仔唔衰咸 ...
巧合,我又係和你唸緊同一個人。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

子爵府

親子王國15週年勳章

我地鬼知個女仔真心定另有目的。

子爵府

858D 發表於 19-11-10 20:39
巧合,我又係和你唸緊同一個人。

妳又記得咁好野既......如果真係衰咸濕, 真係幫唔得好多次....

複式洋房

個b 可能一早有了 不是細佬經手
認左做老豆
單非兒童
享盡香港醫療教育福利

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

我細佬之前係快餐店識左個大陸女仔好快就一齊左,到依家一齊左約2個月,但佢本身有個女朋友,而個女仔都明 ...
你下面個細佬本來就係無腦,由你去管理,但是色心又起,出左事喇而家又問點,真係無計.....點解唔直接問個女仔想點?

洋房

20150618bb 發表於 19-11-11 13:14
你下面個細佬本來就係無腦,由你去管理,但是色心又起,出左事喇而家又問點,真係無計.....點解唔直接問個女仔 ...

大宅

大陸女仔最常用嘅技倆,用有左來爭取名份,等個男仔走唔甩

大宅

回覆 chukamchun 的帖子

就算係都未必要負責既

但要視乎當事人過唔過到自己果關姐。

#你不仁我不義

子爵府

我細佬之前係快餐店識左個大陸女仔好快就一齊左,到依家一齊左約2個月,但佢本身有個女朋友,而個女仔都明 ...

個大陸女假結婚離咗婚未?

複式洋房

可能假結婚嚟香港之後再離婚申請公屋好快批

首頁

尾頁

跳至