時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

開心吸收勳章

fatchu@home 發表於 19-11-11 14:14
我係你咩,只睇某d新聞

你只會留意警方開槍新聞,暴徒惡行,你會知嗎?

黃人就係你這些人, 滿口y理,盲撐暴徒。搞到香港咁

子爵府

wai4919 發表於 19-11-11 14:26
是啊,暴徒惡行,你一d 都唔知?

點呀!,暴徒放火燒不同意見的人拉。你睇開黃報有冇報呀!
黃人睇完只會質疑唔知係咪示威者做

珍珠宮

2024年龍年勳章

Pooh529 發表於 19-11-11 14:27
睇咗片,因意見不合,講講下比人淋易燃液體,再點火燒
...
我親人谷有人POST, 我唔敢睇, 只知班PK無人性到極
警察開槍, 開警車撞佢哋叫過份?! 佢哋向校巴掉氣油彈, 淋火水燒人算係咩???
我有槍都想掃佢哋

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

大宅

回覆樓主:

真係好恐佈,我吾信尼D事會係香港發生,林鄭你想点呀?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

https://www.youtube.com/watch?v=LznYtyTAvXE

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我只想知亞叔有無事?有無去医院?

珍珠宮

karenlyk 發表於 19-11-11 14:34
我只想知亞叔有無事?有無去医院?

我都好擔心佢

別墅

回覆樓主:

黃屍正人渣,所有bk黃絲家長都唔係人,好憎你地,垃圾

男爵府

冇人性, 幫呢班暴徒嘅黃c仲更加冇人性

伯爵府

waic 發表於 19-11-11 14:35
我都好擔心佢
me too

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

點解而家隨手袋住汽油彈

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

由圍毆私了進化到放火燒市民, 班畜牲仲有咩唔敢做架

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

好恐怖,叔叔宜家情況如何

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

翡翠宮

wai4919 發表於 19-11-11 14:28
你只會留意警方開槍新聞,暴徒惡行,你會知嗎?

黃人就係你這些人, 滿口y理,盲撐暴徒。搞到香港咁

你真係好有問題 唔好扮熟啦,我睇咩講咩關你鬼事咩,你估你真係班長?!咁叻你唔出去幫你班警察捉人,係度講有咩用?!好可憐,只有呢個途徑比你發洩呀?唔識做其他野??

男爵府

死暴徒你哋一定要承擔番D後果!!!

侯爵府

hennyyoyo 發表於 19-11-11 14:10
根本就無晒人性,自以為清高的香港人,唔講放火那個畜牲,班和理非係一樣係幫凶,時間一到,報應不 ...

班和理非直頭賤啦

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 藍尾巴 的帖子

https://www.youtube.com/watch?v=BqvCoyF_6yU&has_verified=1
火燒流血阿伯

補充內容 (19-11-11 14:45):
https://www.facebook.com/watch/?v=2745863775476998

水晶宮

fatangel1108 發表於 19-11-11 14:15
好恐怖,睇到段片後個人震哂

嬲到震晒!暴徒恐怖分子暴力又升級!警察開槍好正確!呢一槍真是開得太遲,縱容暴徒今日無法無天!林鄭緊急法啦!宵禁啦!

首頁

尾頁

跳至