自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

luvkaka 發表於 19-11-12 14:59
我真係頂唔住呀,坐咗係到自己喊, 但係公司唔可以高調我上咗自殺會online chatroom, 但冇人理我, 依家打咗去 ...

加油!仲有好多愛你嘅人

男爵府

2019勳章

回覆 luvkaka 的帖子

唔掂放工食埋雪糕仲爽呀,以前做CS 成日比人少都係靠雪糕同星記Green Tea Frappuccino!加油JM, 我地要一同面對呢次人禍!

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

我真係頂唔住呀,坐咗係到自己喊, 但係公司唔可以高調我上咗自殺會online chatroom, 但冇人理我, 依家打咗去 ...

見到妳呢個後續, 真係好開心

公爵府

令你情緒病既源頭係乜?可以避開或解決的嗎?如果不是你能控制的,改變自己心態,唔好俾太多責任自己,你既存在只為活著過每天,煩惱事有個天幫你解決,順勢而行便可以,久而久之你可能會活得更輕鬆!

伯爵府

2019新春慶豚圓

你幾時需要我鹹濕我都可以鹹濕!
加油

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

你老公好sweet,羨慕死人

大宅

joyce121 發表於 19-11-12 15:10
做運動可釋放壓力增加正能量,試下

無錯,尋日一返到屋企,換好衫落左運動場跑步

子爵府

你仲咩事?有印象見過你個名。
不要做傻事。

琥珀宮

冇事就好。

伯爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

無睇BK幾個鐘,宜家先睇到你個post, 唔好為曱甴而做傻事呀,唔值得,仲有好多愛你嘅人!

大宅

2019勳章

冇事就好了,大家齊齊加油。

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

而家嘅社會氣氛,的確好影響正常巿民的情緒,當發覺自己開始唔開心,我諗要避一避接觸相關的新聞,唔睇唔理,你要堅強,真正的香港人,一定能克服到,佢哋要罷人工罷人課,我哋要更加堅持上班上學,顯示真正的獅子山精神,唔係佢哋口講光復香港,但就不斷破壞傷害香港同香港人。加油,你並不孤單,靜靜雞話你知,我有一排都避開新聞,因好影響我情緒,我好憤怒,索性睇小啲,只上網shopping, 買到靚衫好鬼開心

男爵府

雨過便會天晴,加油呀

大宅

認識瑞士牛牛第一回

希望所有人都開開心心健康快樂

翡翠宮

2019新春慶豚圓

都可以打去生命熱線 2382 0000

大宅

大家一起加油,希望在明天💪🏻💪🏻

珍珠宮

2019新春慶豚圓 熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

冇事就好

侯爵府

回覆樓主:

開心返就好啦
我唔比我自己諗太多,太投入係社會嘅事上面,因為我呢啲長期病患一定承受唔到太重嘅呢啲壓力,會大大影響健康!我仲想自己長命啲 我亦盡量唔去同人討論,除非完全同我想法一樣,先講幾句。我老公都會叫我唔好同啲人傾,唔好去理!
我自己心神放係教仔同自己健康上面,健康場仗都仲要打落去。
有咩心情就上嚟傾,BK有好有唔好,好嘅真係會好快有人肯回應。

伯爵府

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章

回覆樓主:

有個咁愛你、珍惜你的C6,唔好再谂埋一邊喇,唔值得為果班暴徒傷害自己及愛你的親友,加油

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 我的育兒心得勳章

雨過天青
妳C6…… jm冧番曬喇

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊