時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

三國1 發表於 19-11-12 23:45
可以冇腦都咁

都唔係全部無腦嘅,有D就係聰明過頭,覺得自己一定岩,盲目去堅信~
一部分就係真係信!
有一部分,我覺得係一開始撐左,就算真係受到影響,同埋係驚,都唔好意思鬧咁解,唯有相信落去。。。

子爵府

appledai 發表於 19-11-12 23:50
香港警察不夠用,你看蒙面法簡直無效,就是宣布宵禁都是一樣
我知佢地會照出,係宵咗禁唔會再有普通街坊同只係行街做藉口,責警方亂拉人, 執行任務時又話打到普通市民,又話整到大肚婆,好辦事好多

子爵府

做個靚太 發表於 19-11-12 23:53
都唔係全部無腦嘅,有D就係聰明過頭,覺得自己一定岩,盲目去堅信~
一部分就係真係信!
有一部分,我覺得 ...
題外話做咩自由多咗咁多曱甴嘅

侯爵府

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

轉發……
“當初背後黑手沽空恒生指數時是25000多點,近日是27600多,他們的按金已經全部輸清光,需要補倉,股市再不下跌,幕後的金主都要慘敗,四個金主一共要輸掉約1000億港元。
這些錢正好是香港的維修費用及經濟上的損失。這是最後的瘋狂,應該是接到命令一定要搗亂,要把恒生指數打下來。
再打不下來,主子們會輸得非常慘。”

珍珠宮

三國1 發表於 19-11-12 23:56
題外話做咩自由多咗咁多曱甴嘅

我都唔知,不過佢地真係好勤力!
一直無停過想攻佔bk

子爵府

wahwaip20 發表於 19-11-12 23:51
其實都係一樣會照出

而家只可以解放軍介入,以人多控制場面
中國唔會啦!佢地搞得咁大都係想中國介走,等有位入, 制裁中國啫

子爵府

做個靚太 發表於 19-11-12 23:57
我都唔知,不過佢地真係好勤力!
一直無停過想攻佔bk
...
依兩日冇點蒲bk, 一開post 就咁多曱甴

珍珠宮

三國1 發表於 19-11-12 23:59
依兩日冇點蒲bk, 一開post 就咁多曱甴

都唔係尼兩日嘅事啦~
6月開始,仲多左好多新acc~

珍珠宮

tansyneko 發表於 19-11-12 23:47
點解唔去半山搞?!等高官有錢佬唔好軟皮蛇咁好無?!

咪係,又唔見圍禮賓府,鄭若華屋企 ,淨係蝦平民伯姓

子爵府

做個靚太 發表於 19-11-13 00:00
都唔係尼兩日嘅事啦~
6月開始,仲多左好多新acc~
早排開post唔會有咁多新曱甴入黎

伯爵府

三國1 發表於 19-11-12 23:16
已經全城失控,班暴徒已經唔係只係破壞,係要有人死,點解政府仲可以忍,仲唔宵禁。撐暴徒嘅黃人,你地要諗 ...

政府林鄭無能,咁都唔宵禁

伯爵府

三國1 發表於 19-11-12 23:16
已經全城失控,班暴徒已經唔係只係破壞,係要有人死,點解政府仲可以忍,仲唔宵禁。撐暴徒嘅黃人,你地要諗 ...

不過唔係個個都好似你咁諗,見有d話就係咁先更加要返工返學,真係令大家寶貴性命較飛

珍珠宮

三國1 發表於 19-11-13 00:04

我記得早排有段時間,禁左好多可疑acc,之後就唔知點,我淨係知,一直無停過有文宣~

男爵府

2019新春慶豚圓

三國1 發表於 19-11-12 23:57
中國唔會啦!佢地搞得咁大都係想中國介走,等有位入, 制裁中國啫

大陸唔想為咗香港人,去冒呢個風險。

睇下俄羅斯就係咁俾人制裁,翻唔到身。

美國花咁多人力物力去搞香港暴動,都係想制裁大陸。如果美國,德國一齊玩,就好似英法聯軍咁,抵擋唔住。

香港人而家其實係叛國,引清兵入關。

瑪瑙宮

Fion710 發表於 19-11-13 00:00
咪係,又唔見圍禮賓府,鄭若華屋企 ,淨係蝦平民伯姓

仲有都唔知林鄭等咩?正苦等咩?

軟弱無能!!

我屋企係咁聽到班人係到搬鐵通的聲音,聽到個人好驚!!

子爵府

Amy1974 發表於 19-11-13 00:08
大陸唔想為咗香港人,去冒呢個風險。

睇下俄羅斯就係咁俾人制裁,翻唔到身。
問心,我都覺得唔值得為我地冒依個險,唔值

珍珠宮

tansyneko 發表於 19-11-13 00:09
仲有都唔知林鄭等咩?正苦等咩?

軟弱無能!!

我由今朝5點幾老公要早起身返工,佢地已經搬野嘈到而家成班好入左邪教大叫,好困擾

子爵府

callmebabe 發表於 19-11-13 00:07
不過唔係個個都好似你咁諗,見有d話就係咁先更加要返工返學,真係令大家寶貴性命較飛
...
普通市民真係好無奈

子爵府

Fion710 發表於 19-11-13 00:11
我由今朝5點幾老公要早起身返工,佢地已經搬野嘈到而家成班好入左邪教大叫,好困擾
...
你住邊區?好慘

子爵府

三國1 發表於 19-11-13 00:04

害蟲滋生得特別快

三國1    發表於 19-11-13 00:32

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊