自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

emilylam 發表於 19-11-18 15:09
有錢先有得送去外國讀,我呢d無錢可以去邊?聽講大陸嘅國際學校仲貴過香港 珠海有無得諗呢?
...

唔一定呀,之前睇一遍報導,中山有國際學校4千幾學費

【大灣區.片】中山幼兒園森林上課學斬柴生火 :中國孩子太驕氣
https://www.hk01.com/article/254104

水晶宮

Natalie625 發表於 19-11-18 15:55
唔一定呀,之前睇一遍報導,中山有國際學校4千幾學費

【大灣區.片】中山幼兒園森林上課學斬柴生火 :中 ...

太平嘅又會唔會好差?

子爵府

emilylam 發表於 19-11-18 15:56
太平嘅又會唔會好差?

睇片介紹又唔差呀

水晶宮

Natalie625 發表於 19-11-18 15:59
睇片介紹又唔差呀

剛睇左,唔差,但我女中學了,想搵中學的學校,好像好少資訊,唔知邊間好

洋房

cfs 發表於 19-11-18 12:16
Yes I also agree with you but it also depends on the family members,like the chance of work ,the in ...

唔係錢唔錢有冇能力出國嘅問題,係身為香港人唔留番喺自己國家,而家艱難時期你送走個仔去外國勢力嘅地方,你對唔對得住國家同埋水深火熱嘅香港人?叫番個仔番黎啦,大陸大把一流學府駛乜去外國

大宅

holland_bean 發表於 19-11-18 22:06
唔係錢唔錢有冇能力出國嘅問題,係身為香港人唔留番喺自己國家,而家艱難時期你送走個仔去外國勢力嘅地方 ...

Well said

侯爵府

taibabe 發表於 19-11-13 06:51
是,為小朋友選多條路

我好多朋友都咁,點都好過比班黑教誤導同洗腦。
最多自己辛苦D,比個健康環境佢成長,將來做個有用嘅人,明辨是非黑白。
唔會製造一個暴徒出嚟,禍害社會。

大宅

calvin1230hk 發表於 19-11-18 22:31
最多自己辛苦D,比個健康環境佢成長,將來做個有用嘅人, ...

回祖國讀吧,外國都唔見得好

侯爵府

litttle_o 發表於 19-11-18 22:33
回祖國讀吧,外國都唔見得好

侯爵府

holland_bean 發表於 19-11-18 22:06
唔係錢唔錢有冇能力出國嘅問題,係身為香港人唔留番喺自己國家,而家艱難時期你送走個仔去外國勢力嘅地方 ...

It is not base on the current situation and the value,we compared many different education system before and finally found UK is suitable for him,also we don’t need to go to China coz we have a B1 seat here. I know Hong Kong Police will protect us so I am not worry about this and not understand your meaning! If you like China education than you might consider Zhuhai or Zhongshan,there are some Int’l secondary school seems good for child and not too expensive,after that they can go to US for UNI, form now on ,grad from HK any UNIs is not easy to get a job , most of the big Co. HR says will not consider all fresh grad between 2015-2025

侯爵府

calvin1230hk 發表於 19-11-18 22:31
最多自己辛苦D,比個健康環境佢成長,將來做個有用嘅人, ...

Yes, agreed with u

伯爵府

cfs 發表於 19-11-18 23:26
It is not base on the current situation and the value,we compared many different education system b ...

well said.

侯爵府

babyf 發表於 19-11-18 23:43
well said.

he or she always ask people go to China but he/she don’t have any recommendations like which school is good for HK child or share the the education system! Just say go to China China , but all of us are living in China Hong Kong now so how can we go to China? I am going to sleep in China Hong Kong now ,good night baby !

伯爵府

cfs 發表於 19-11-18 23:49
he or she always ask people go to China but he/she don’t have any recommendations like whic ...

good night

侯爵府

babyf 發表於 19-11-18 23:56
good night

水晶宮

同意,但問題係唔知邊間中學好,內地國際學校好像仲貴過香港

珍珠宮

taibabe 發表於 19-11-13 06:43
訓吾著,心好難過。

你難過香港攪成咁嗎?
Me too

侯爵府

emilylam 發表於 19-11-19 00:25
同意,但問題係唔知邊間中學好,內地國際學校好像仲貴過香港

佢唔比人洗腦,好似邪教咁,已經好好。
睇吓果班黃人,成日重覆又重覆話咩為將來,為香港,但係就不停破壞,殺人放火,壞事做盡。

大宅

calvin1230hk 發表於 19-11-18 22:35

借網友comments “身為香港人唔留番喺自己國家,而家艱難時期你送走個仔去外國勢力嘅地方,你對唔對得住國家同埋水深火熱嘅香港人?叫番個仔番黎啦,大陸大把一流學府駛乜去外國”

侯爵府

litttle_o 發表於 19-11-19 06:35
借網友comments “身為香港人唔留番喺自己國家,而家艱難時期你送走個仔去外國勢力嘅地方,你對唔對得住國 ...

香港曱甴,時代垃圾!

首頁

尾頁

跳至