時政擂台

跳至

首頁
12345...6

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1)

vivibabyvivi 發表於 19-11-13 07:29
怕死丫嘛⋯⋯

我都好怕死 對唔住

公爵府

she811 發表於 19-11-13 07:51
我覺得現場阻止暴行不可以單靠一两人的力量,暴徒有組織有預備人多勢衆,如果要反抗亦應該組織埋一齊……
...

係呀!單單一兩個好易比人私了!我C6成日提我女人仔記住唔好強出頭呀!班人無性架!佢個fd空手道黑帶都比人私了,休息咗一個月,所以佢話千祈唔好同果啲人嘈,亦只會增加警察嘅工作量!

大宅

熱媽 發表於 19-11-13 07:33
回覆 vivibabyvivi 的帖子

係D人行為太瘋狂,怕出聲打比打/🔥,點出聲?

係啦,班暴徒可以做咁多嘢,就係因為唔怕死,警察開真槍、催淚彈、胡椒噴霧直射、水炮車乜都好佢哋都一樣衝,所以做咗咁多嘢,我哋錫身嘅,怕死嘅,就算有人帶頭,都冇人撐。

url=http://www.TickerFactory.com/]
[img][http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20100203/dt/12/k/e75b/preg.png[/img]
[/url]

大宅

回覆 canies 的帖子

等大陸打救

侯爵府

blackypurin 發表於 19-11-13 07:21
我尋日有出聲,但無人幫我

最慘係咁,遇到你我實一齊鬧爆班死曱甴。

男爵府

she811 發表於 19-11-13 07:51
我覺得現場阻止暴行不可以單靠一两人的力量,暴徒有組織有預備人多勢衆,如果要反抗亦應該組織埋一齊……
...

岩呀~

有無呢d組織可以參與? 我係唔會向惡勢力低頭的

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我相信正常市民一定比曱甴多十倍以上

男爵府

lala1016 發表於 19-11-13 08:53
岩呀~

我都想參加

珍珠宮

好媽媽勳章

calvin1230hk 發表於 19-11-13 08:49

今日有隻疑似曱甴阻住關門,我怒bear咗佢好耐,仲有個死學生妹唔行入去,根本仲有位,我跟住個c9殺入車廂咋

珍珠宮

大力大力 發表於 19-11-13 07:18
例如在地鐵上、曱甴堵着車門我相信正常市民一定比曱甴多十倍以上、大家就是選擇唔出聲、唔敢出嚟阻止他們破 ...

有人出聲甚至出手添,但都係阻止唔到,最後都係關站

伯爵府

lala1016 發表於 19-11-13 08:53
岩呀~

我都有興趣呀
自己一個實在唔敢行動

侯爵府

blackypurin 發表於 19-11-13 08:58
今日有隻疑似曱甴阻住關門,我怒bear咗佢好耐,仲有個死學生妹唔行入去,根本仲有位,我跟住個c9殺入車廂 ...

我今朝大家都團結,有人講我地比多D位佢地入,兩隻帶黑口罩嘅曱甴女學生,行為極之醜陋,仲以為自己好叻。

子爵府

blackypurin 發表於 19-11-13 07:21
我尋日有出聲,但無人幫我

香港人真係。。。

子爵府

blackypurin 發表於 19-11-13 08:58
今日有隻疑似曱甴阻住關門,我怒bear咗佢好耐,仲有個死學生妹唔行入去,根本仲有位,我跟住個c9殺入車廂 ...

well done!!

大宅

有冇人開發個Apps 等我們都去抗爭守護香港

子爵府

calvin1230hk 發表於 19-11-13 08:49

加埋我!! c9ㄧ名!!

珍珠宮

頭先見到隻疑似曱甴好風涼話返唔到工,我即係bear住佢,如果眼神可以殺死人,佢應該死左9萬次

公爵府

2024年龍年勳章

如果有數十人一齊, 我會參加!

侯爵府

ironmanmama 發表於 19-11-13 09:02
加埋我!! c9ㄧ名!!

加油! 鬧爆班死曱甴,以為靠惡就大晒。
死曱甴蝦蝦霸霸,殺人放火,周街打人,欺負弱少,無惡不作。

水晶宮

大力大力 發表於 19-11-13 07:18
例如在地鐵上、曱甴堵着車門我相信正常市民一定比曱甴多十倍以上、大家就是選擇唔出聲、唔敢出嚟阻止他們破 ...

一早已經講了,太多人怕事,明白一個人唔夠力,真係一大班人佢地死硬

首頁
12345...6

尾頁

跳至