時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓

kwan1981 發表於 19-11-13 23:47
有眾籌記得通知一聲

通知埋我

大宅

回覆 yubiwa310 的帖子

我都想幫下佢,如果有方法,可否話埋比我知?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實佢肯收口,未必會比人燒,佢自己追住人呀交先既!

大宅

PrettyWife2013 發表於 19-11-13 08:51
真係好慘,好陰功。我地市民可以點樣幫下佢,減輕痛楚,或加快治療。希望呢位叔叔可以好返。 佢地家人有透 ...

我地鄰居組織捐錢俾火燒嗰阿叔,我已經捐咗,聽聞阿叔係地盤工,手停口停,暴徒無人性,等人收,等天收,一定跑唔脫。

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 大廚勳章

chkkkkk567 發表於 19-11-14 03:29

如果照你邏輯咁講佢自己追住人拗咀所以先至俾人燒。。大家政見唔同就要俾人林火水放火燒?

咁嗰日喺西灣河中槍嘅示威者應該都係抵啦?人哋舉左槍指住佢都仲要走近所以先至俾人開槍射?

公爵府

回覆樓主:

我都想幫下佢,捐錢預埋我,最緊要幫到佢和佢家人

ps,班暴徒無人性,唔啱意見就放火燒人,等天收!

男爵府

koey_0611 發表於 19-11-13 09:10
問cy 咪得,佢有預知能力,問佢知唔知個呀叔有冇事

佢有預知能力?這不是預知!!這是分析!!如果預知道伯伯有事!!叫左佢走!!

男爵府

照人咁講!班暴徒係街到吾亂咁吠!係吾係就吾會食彈 睇D新聞全面D!幾十歲阿伯比十幾人圍住打、D曱甴打完人、咁阿伯當然追D暴徒!!都只係用說話口角!已經要放火燒人??咁 班曱甴看清楚未警察係咁比暴徒指罵、都係請你都食胡椒、可想而知 班人又垃圾、無恥、冷血!吾岩聽用火燒人!!

大宅

PrettyWife2013 發表於 19-11-13 08:51
真係好慘,好陰功。我地市民可以點樣幫下佢,減輕痛楚,或加快治療。希望呢位叔叔可以好返。 佢地家人有透 ...

你果然係pretty, 但願世上多點像您一樣善心人

別墅

koey_0611 發表於 19-11-13 09:10
問cy 咪得,佢有預知能力,問佢知唔知個呀叔有冇事

之前已燒過一次,被救熄了

大宅

其實萬事都有可能 , 無絕對。不過呢 , 係佢立場可能太嬲 , 但又無諗過個後果咁嚴重。

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

summerDDa 發表於 19-11-14 05:09
佢有預知能力?這不是預知!!這是分析!!如果預知道伯伯有事!!叫左佢走!! 。
...

咁大公報唔叫何君妖走既

男爵府

koey_0611 發表於 19-11-14 06:38
咁大公報唔叫何君妖走既

大公報叫何議員走?點解!解釋來聽下

別墅

WWT1234 發表於 19-11-13 19:06

建議你試吓搵民建聯或者工聯會啦,

阿伯應該超過十成燒傷喎!陰公
搵阿葛議員啦!建制派做嘢真係好好
之前被私了都有50萬安心養傷
今次被火燒阿伯應該多啲

大宅

咁就要比人燒比人企圖謀殺?

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

dndoomostt 發表於 19-11-13 11:03
集下氣現場咁多人, 邊個影到恐怖份子, 封淨對眼都好, 條片要公開

巳經發展到走路姿勢揾人, 呢隻蓄牲 高 ...

都無用啦,拍到片又點,上次撞人個司機咁多人都影到成個流程,都打到流面血,無左隻勞無左幾萬,正義既警察叔叔們雖然無幫佢討回公道,但破產期間佢都可以拎到呢52萬,有關部門都無所謂,都算係不幸中之大幸,應該問上次捐錢比司機個機構,點解今次呢個燒傷既佢地無捐錢或幫佢眾籌?可能話題性唔夠?

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

summerDDa 發表於 19-11-14 06:42
大公報叫何議員走?點解!解釋來聽下

大公報早一晚已經upload左何君堯議員遇險既消息,佢為左搶先獨家新聞,所以由佢發生,好在何議員身手靈活避過心口會致命既一刀,雖然有2cm傷口。醫院覺得嚴重比左佢插隊做手術先喳。祝福何議員一生平安長命百歲

禁止發言

2019勳章

珍珠宮

2019新春慶豚圓 環保接龍勳章

Y到
大家好,我是子悠~~

複式洋房

唔收口都唔洗燒人掛? 邏輯有問題喎

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊