時政擂台

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我依幾個月不停皮膚敏感同鼻敏感無停過 要長期靠藥 但我係支持警察快啲拉唒搞事啲人

侯爵府

2019勳章

回覆樓主:

頂,我寧吸催淚彈,都唔想俾曱甴攪,香港曱甴,時代垃圾

水晶宮

littlemiss123 發表於 19-11-13 12:21
想問下大家小朋友有冇影響? 可以講埋住邊一區嗎?

網上面講周圍都好毒, 大人小朋友出現好多皮膚問題, 我 ...

汽油彈污染唔嚴重咩

男爵府

littlemiss123 發表於 19-11-13 12:21

網上面講周圍都好毒, 大人小朋友出現好多皮膚問題, 我 ...

香港一向空氣差,所以真係無mug 分別。都未見有人因咁樣死。

大宅

回覆樓主:

我日日都經過重 災區,老鼠無死,曱甴無死,街市都好旺。
香港人,仍然正正常常吃喝玩樂,有幾毒。

大宅

2019勳章

係旺角重災區都唔覺tg有令到空氣污染,反而班暴徒拆起晒磚就搞到條街沙塵滾滾。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

2019新春慶豚圓

日日周圍放火掟汽油彈就唔講,你哋班乞兒曱甴真係得意

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

直接開實彈射啦!!

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

班曱甴吸咗5個幾月仲好生猛

子爵府

支持警察,拘捕暴徒

大宅

回覆樓主:

要怪就怪班曱甴的行為

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

政府同POOPOO 話催淚彈好健康又無過期對人又無害。。。。撐警藍絲記得要出街聞下吸多啲啦。

大宅

2019勳章

回覆樓主:

無暴徒,無tg!!

大宅

2019勳章

psyche0306 發表於 19-11-13 12:59
政府同POOPOO 話催淚彈好健康又無過期對人又無害。。。。撐警藍絲記得要出街聞下吸多啲啦。 ...

我驚比人私了,掉汽油彈,放火多d囉

子爵府

bigbigsnake 發表於 19-11-13 12:32
氣油彈同燒雜物啲煙好難散, 好臭, 圖中仲有燒電箱。 全部現場實境。 tg 好快散, 同濕毛巾忍一陣就散, ...

你累死自己好啦,唔好累死人,TG化學武器係會痴係物上清洗好耐都洗唔走,而氣油彈黑煙會好快被吹散。

如果你認為TG無問題咁就晚晚落街吸多啲TG話俾人知你一啲事都無。

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

唔好返黎香港,d 暴徒週圍放火破壞,我地都去唔到街

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

快D離港吧

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

子爵府

香蕉煎餅 發表於 19-11-13 13:00
我驚比人私了,掉汽油彈,放火多d囉

我更怕無緣無故被POOPOO開槍多d囉

珍珠宮

回覆樓主:

1.倒油落馬路冇影響,唔會撞車,行得仲快?

2.掉野落路軌,火車唔會出軌,繼續行?

3.汽油彈唔會燒著野,只會幫助光明?

4. 燒膠空氣清新?唔會有毒?

5. 破壞冇影響,生意仲好好?

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊