時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

暴徒仲甘精神.可以再比佢地索多D

大宅

lovemisha 發表於 19-11-13 14:00
我質疑你=我發洩緊?我唔知你係邊到斷既章取既義。

即係只准你問問題,唔俾人質疑你係咪真假膠? 唔可以 ...

請問我需要向你證明我住在外地嗎? 你起人底前麻煩進修下先好嗎?? 如果你真係有睇我既紀錄, 已經好清楚睇到我移居左去外地

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 littlemiss123 的帖子

燒車燒舖燒人呢? 邊樣毒啲?

大宅

lovemisha 發表於 19-11-13 14:02
我有肯定你係咩?咁大反應做咩?點解你戶口多帖就可以聲大過人?我唔用腦定你唔用腦?而家係你問問題喎, ...

我本意問其他jm, 你唔信我住外地可以唔答我, 點都好, 都多謝你回覆

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

littlemiss123 發表於 19-11-13 14:03
請問我需要向你證明我住在外地嗎? 你起人底前麻煩進修下先好嗎?? 如果你真係有睇我既紀錄, 已經好清楚睇 ...

我冇要你證明喎,我提出質疑,你話唔係咪唔係囉,我睇你過往資料有既記錄提出疑問,你唔鍾意可以略過,唔使一黎話人中毒囉。我亦冇義務要爬哂你所有出過過帖回過既文掛?

伯爵府

littlemiss123 發表於 19-11-13 14:05
我本意問其他jm, 你唔信我住外地可以唔答我, 點都好, 都多謝你回覆

我都真係好多謝你回覆我,雖然又話我中毒又話我唔用腦。

子爵府

littlemiss123 發表於 19-11-13 12:21
想問下大家小朋友有冇影響? 可以講埋住邊一區嗎?

網上面講周圍都好毒, 大人小朋友出現好多皮膚問題, 我 ...

建議樓主去連登問呢D多鬼餘嘅問題

大宅

lovemisha 發表於 19-11-13 14:00
我質疑你=我發洩緊?我唔知你係邊到斷既章取既義。

即係只准你問問題,唔俾人質疑你係咪真假膠? 唔可以 ...

大家咁話啦, 人地問問題你又唔係想幫人, 純粹借機發洩自己既, 無必要再爭論, 點都好, 再次多謝你花時間關心我背景, 你既好意免了, 唔相同你多費唇舌

珍珠宮

咁樣呢?催淚煙勁定放火d煙勁?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

班乞兒垃圾賤種人渣到今日都未死就知催淚彈對人類係零影響

伯爵府

littlemiss123 發表於 19-11-13 14:08
大家咁話啦, 人地問問題你又唔係想幫人, 純粹借機發洩自己既, 無必要再爭論, 點都好, 再次多謝你花時間關 ...

我都唔想同你講咁多,一味話我想發洩,我都唔知我對你洩左啲咩。

大宅

littlemiss123 發表於 19-11-13 14:08
大家咁話啦, 人地問問題你又唔係想幫人, 純粹借機發洩自己既, 無必要再爭論, 點都好, 再次多謝你花時間關 ...
無人對你有興趣
自己google
無義務答你

大宅

lovemisha 發表於 19-11-13 14:06
我冇要你證明喎,我提出質疑,你話唔係咪唔係囉,我睇你過往資料有既記錄提出疑問,你唔鍾意可以略過,唔 ...

開宗明義講自己起左人底睇到d 乜, 但講既野又不符事實亂尾人, 何必呢? 踩到你條尾嗎? 你呢個bk 戶口比我既更需受質疑吧..

別墅

成日都見到啲黃C話警察又放TG,唔知想毒死幾多人。我都建議警察唔好用,學返暴徒咁掉 汽油彈,大家會唔會覺得舒服啲同空氣清新啲呢? 我淨係知道冇暴徒就唔會有催淚彈。

大宅

psyche0306 發表於 19-11-13 12:59
政府同POOPOO 話催淚彈好健康又無過期對人又無害。。。。撐警藍絲記得要出街聞下吸多啲啦。 ...

咪低能啦,幾時話好健康呀

公爵府

littlemiss123 發表於 19-11-13 12:21

網上面講周圍都好毒, 大人小朋友出現好多皮膚問題, 我 ...

狗屎垃圾都攞嚟燒,見到啲黑色濃煙都知道超毒!

男爵府

無必要就唔好番黎啦, "示威者"係會堵路, 燒雜物, 高空飛汽油彈,
飛磚, 飛鐵通, 飛鐵欄, 飛垃圾桶, MTR內放汽油彈, 拆鐵路, 意見不合即時私了,
仲有條街溶溶爛爛, 晚晚有營火會, 危險度同污染度無從估計,

補充內容 (19-11-13 14:19):
私了:貨車司機唔忍黑衣捱打後續清路障
https://www.hkgpao.com/articles/1006993

大宅

GN0000[T] 發表於 19-11-13 14:10
無人對你有興趣
自己google
無義務答你

多謝你既見解, 請問你地係同一人嗎? 不然有點奇怪, 我都以為得起我底那位jm 對我居住地有興趣

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

你暫時不要回港喇, 催淚彈不可怕,
曱甴向人向校巴掟汽油彈先可怕.

你住外地, 歐美警察射唔少催淚彈架, 原本是他們賣貨俾香港的,
你放心啦 , 歐美政府都唔信?
沖下眼同皮膚就冇事, 回家洗頭沖涼换衫.

毒? 冇曱甴的心咁毒, 你應好理解牠們

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

ANGE_FB 發表於 19-11-13 14:15
無必要就唔好番黎啦, "示威者"係會堵路, 燒雜物, 高空飛汽油彈,
飛磚, 飛鐵通, 飛鐵欄, 飛垃圾桶, MTR內 ...

thank you

首頁

尾頁

跳至