時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

係洗衣街地下的360, 燒上去2樓, 好大火, 聽到啲人話"今次玩大左", 見有黑衣人用噴火器救, 但是無用, 真的燒得好高。

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

癲哂
請勿打招呼~

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

幾時發生嘅事?最後有冇人命傷亡?

侯爵府

麟媽媽 發表於 19-11-14 00:11
幾時發生嘅事?最後有冇人命傷亡?

咁大火,點解新聞竟然一啲都冇報呢??

子爵府

真係痴孖根, 人命呀 , 當玩.

你班暴徒要死幾多人先會收手??????????

大宅

DoReMi媽媽 發表於 19-11-13 23:58
最正,有外國人專業教曱甴點樣喺天橋上掟磚落嚟,掟磚唔駛學都可以死人,仲要有專業人士去教擴大佢嘅殺傷 ...

睇到好嬲, 班曱甴一日到黑淨係有破壞冇建設
私了, 屈警察就至叻

大宅

露比EE 發表於 19-11-14 00:15
咁大火,點解新聞竟然一啲都冇報呢??

因為黑媒當道, 佢哋只會播放對曱甴有利嘅片段

侯爵府

小草子 發表於 19-11-14 00:15
真係痴孖根, 人命呀 , 當玩.

你班暴徒要死幾多人先會收手?????????? ...

佢地已經由破壞死物,到放火掉磚去殺人,尋日仲要放火燒埋市民屋企,佢地真係以為自己大哂,好嬲囉!

伯爵府

pp_pp1021 發表於 19-11-13 23:37
阿伯被掉磚死了,心痛,但撐曱甴班人可以視而不見,無言,心淡了

無錯,仲要係教徒都有,無人性的,之前個大肚腩扮孕婦女人跌倒就懶係有良心咁,不知所謂

tammy_my    發表於 19-11-14 02:42

男爵府

DoReMi媽媽 發表於 19-11-13 23:58
最正,有外國人專業教曱甴點樣喺天橋上掟磚落嚟,掟磚唔駛學都可以死人,仲要有專業人士去教擴大佢嘅殺傷 ...

佢哋叫呢啲叫「空投師」;放火嘅係「火魔法師」;燒自己校園侮辱自己校長嘅係「小朋友」;每日疲於奔命嘅警察係「強姦犯」「黑警」
香港已失序

男爵府

畀面勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

水晶宮

pp_pp1021 發表於 19-11-13 23:37
阿伯被掉磚死了,心痛,但撐曱甴班人可以視而不見,無言,心淡了

撐曱甴班人選擇性失明

大宅

pochaccohk 發表於 19-11-13 23:48
沒有人性良知的暴徒是不會有感覺的

係呀,佢哋當完全睇唔到

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

金田媽 發表於 19-11-14 00:22
睇到好嬲, 班曱甴一日到黑淨係有破壞冇建設
私了, 屈警察就至叻
...

佢哋知唔知好多真香港人(愛惜香港嘅人)好憎佢哋同佢哋嘅同類?

子爵府

回覆樓主:

睇到連登留言,你唔會相信係人寫說話

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

staywithli 發表於 19-11-14 00:28
佢哋叫呢啲叫「空投師」;放火嘅係「火魔法師」;燒自己校園侮辱自己校長嘅係「小朋友」;每日疲於奔命嘅警察係「強姦犯」「黑警」

香港已失序
...

哩啲根本係有計劃的部署,將曱甴嘅暴力行為冠上類似網上遊戲的代號,淡化暴力行為喺現實上對人的傷害,令到曱甴以為同玩遊戲差無幾,死咗咪再嚟過囉,佢哋已經唔係人嚟,只係遊戲中的一個角色。

大宅

政府都係玩緊火,仲要係十級,不過盲人睇唔到。

大宅

hihi_BB 發表於 19-11-14 01:29
係呀,佢哋當完全睇唔到

佢哋只會睇自己想睇嘅嘢

大宅

DoReMi媽媽 發表於 19-11-14 12:28
佢哋知唔知好多真香港人(愛惜香港嘅人)好憎佢哋同佢哋嘅同類?

唔知佢哋知唔知
反正班生物只會怪你唔支持, 唔體諒, 唔犧牲, 冇良知

首頁

尾頁

跳至