時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

咪係,等李+ x 捐啦,區區幾億jar ma

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

黑衫已經裝修得好靚呀,仲裝修,公然逆佢地意,會起底, 禍及家人架。

轉網上教學啦,唔洗煩。

水晶宮

summerDDa 發表於 19-11-14 02:35
吾需要維修費!索性執左去!中大從此消失

洗咩維修,炸藥架生貨倉,平時見貨倉用鐵皮,而家爛晒襯晒付合

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章

捐物資或錢俾暴徒嗰班,可以繼續捐。

不過,我建議塊地用黎起公屋,反正政府要搵地,依家暴徒自己燒咗自己間學校,政府拆都慳返,可以直接起公屋,反正公屋起極都唔夠,香港咁多大學,少一間唔少。

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

子爵府

回覆樓主:

一毫子都唔好俾。
咁多間都係。
停止資助。
留番d資源辦過一間新嘅算啦。

男爵府

ren 發表於 19-11-14 11:51
一毫子都唔好俾。
咁多間都係。
停止資助。

咁九大屬政府學校 又無可能的!
資助都分好多種 。好似議員提供的意見吾錯、限制、減資助都已經足夠 其餘的吾知有冇人讚助無左的 資助比班暴徒大學生!話晒加埋都九間。無左一半再乘九!支持未來主人翁的人應該承擔得起 。可惜吾知會吾會拎幾百億出來支持九大

男爵府

pluto豬 發表於 19-11-14 09:38
咪係,等李+ x 捐啦,區區幾億jar ma

幾億 每年政府資助一所大學何止幾億 。公立係九大……

珍珠宮

回覆樓主:

班暴徒自己眾籌起返間學校,唔好用我地納稅人既錢!

子爵府

tax payer do not want to pay

首頁

尾頁

跳至