夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

尋晚同老公傾起佢阿哥同阿嫂離左婚仲住埋一齊,仲一齊去見男方親戚。我就問我老公,如果系你?你會唔會繼續甘樣?我老公就話我唔系佢地我唔知,跟住就話兩個人如果係埋一齊唔開心就分開,放過彼此……話哩個世界邊個冇左邊個都一樣甘過。我之前系認同甘樣嘅觀點,依家係佢個口度講返出黎,好似個心好唔舒服,系唔系暗示緊我?

複式洋房

劇終 發表於 19-11-14 14:37
尋晚同老公傾起佢阿哥同阿嫂離左婚仲住埋一齊,仲一齊去見男方親戚。我就問我老公,如果系你?你會唔會繼續 ...

應該係你太敏感啦,而佢講既都係事實

大宅

回覆 kkkiiimmm 的帖子

我都覺,但系個心好唔舒服,本身我地都有啲問題存在

翡翠宮

尋晚同老公傾起佢阿哥同阿嫂離左婚仲住埋一齊,仲一齊去見男方親戚。我就問我老公,如果系你?你會唔會繼續 ...

佢講事實喎
有乜問題

子爵府

我明白你,我都希望對方愛我愛到冇左我唔得咁 ,唔想輕易就放棄我

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

相信你個人性格比較...............灰

大宅

佢講實際說話,可能唔係你心目中嘅model answer,唔係好浪漫嘅甜言蜜語。但我覺得總好過佢口話愛死你冇咗你唔得,轉頭比你發現實際上唔係。

別墅

你咁敏感做人好辛苦,都係你問佢哥嫂問題,佢先咁講

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

別人分開,你走左問老公
佢想佢點呢
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

回覆樓主:

你老公無講錯喎!
你錯timing,你係同佢感情好嘅時候,問尼個問題~

首頁

尾頁

跳至