自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

之前有套戲有周柏豪、林文龍、周麗琪果套有佢做(我吾記得套戲咩名),佢做電腦奇才幫周柏豪手,果時我鐘意左佢

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

外型同觀眾緣唔錯

子爵府

我都覺得佢幾陽光

大宅

Happybabyhbb 發表於 19-11-14 17:12
我又覺得各有各好,arnold醒d玩狼人幾聰明

玩狼人Arnold第一個out走我最開心

子爵府

hashtag影視迷勳章

D..D 發表於 19-11-14 16:56
唔係我杯茶

包括娛樂大家入面嗰幾位都唔係

水晶宮

回覆 sokoko 的帖子

佢選香港先生已幾中意佢, 後生, 謙厚, 好笑容, 口才唔錯.
睇埋娛樂大家見埋真性情, 係幾可愛的, 份人好真緻, 未來接班人

水晶宮

回覆 nerolibaby 的帖子

張 MK, 幾有幽默感
郭子豪型又大隻, 屋企有 $, 有錢仔性格, 學歷又好

丁 大隻, 陽光開心型, 有學歷, 有內涵

DICKSON 余 雙目冇神, 講野快, 唔適合做主持同綜藝

黃庭峰 個樣成熟, 都係一個悶樣, 麻麻地佢

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

睇佢玩娛樂大家真係好好笑
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

回覆 hhmum 的帖子

[size=15.008px]再創世紀

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

實淨過余德成

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

22歲前途無可限量,做主持幾好幾淡定,解決師我冇睇,所以唔知做戲點,但我幾鍾意佢,捧得過,加油!

大宅

幾靚仔,陽光正氣,好笑容,做主持ok呀,
加油

男爵府

丁子朗陽光又正氣,越來越中意睇佢.

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sokoko 發表於 19-11-14 05:42
睇左解決師鐘意左佢 捧佢好過張振朗 , 年紀差十年

早幾日睇佢做娛樂大家, 玩GAME個樣好好笑

子爵府

牛年勳章

我都好鍾意佢
~~最鍚我個寶貝仔仔~~

首頁

尾頁

跳至