時政擂台

跳至

首頁
34567...21

尾頁

大宅

ASJ2008 發表於 19-11-15 09:19
你成日上前缐,小心啲冇得生添!

住沙田都叫上前線?我從無遊行過,你地班友靠屈,祝你屋企樓下日日放題

伯爵府

渺薩' 發表於 19-11-15 09:13
吸得多tg生畸胎,祝你們好運

咁都祝福反你吸多啲燒嘢嘅毒煙,但唔會好似你地咁毒要咒埋人地後代,惡果自己受好啦

禁止訪問

子爵府

渺薩' 發表於 19-11-15 09:21
住沙田都叫上前線?我從無遊行過,你地班友靠屈,祝你屋企樓下日日放題
...

咁你咪叫你啲兄弟,唔好去沙田囉,沙田係佢哋首都

男爵府

devilray666 發表於 19-11-15 09:25
黃屍最鍾意扮中立或者扮藍,不過有樣嘢唔係扮,就係盲同埋冇腦

經過呢幾個月,我大致估到黃屍父母 ...

我小朋友黃媽谷全部呢D特徵啊

珍珠宮

chunlim 發表於 19-11-15 09:00
可否吿知在邊到同一個地方用上千幾TG?

同問
幸福肥師奶

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

渺薩' 發表於 19-11-15 08:44
我係藍絲,我都希望黑警可以保護我地
不過佢地就可以:
1.用催淚彈射爆屋企玻璃保護我地?
其實我都覺得唔應該用咁多催淚彈,曱甴已經有抵抗力,用真槍實彈比較好

uselesscat    發表於 19-11-15 09:44

珍珠宮

Kathy1018 發表於 19-11-15 09:13
暴徒掟汽油彈淋火水點火嗰陣有出警告嗎

幸福肥師奶

子爵府

sinyeechu 發表於 19-11-15 09:19
係,見鬼都仲好啲,見到佢地! 走夾唔抖!

認同

大宅

回覆樓主:

兄乜弟呀,你地小學雞至極,都講左要拉要鎖暴徙關我地市民咩事,點解要迫我食tg,我終於知咩叫深藍,原來我都係淺藍

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chunlim 發表於 19-11-15 09:00
可否吿知在邊到同一個地方用上千幾TG?
暴大,不過暴徒用左400多個汽油彈喎

複式洋房

有人係Office食煙,令到灑水系統噴水,整濕左你,你會怪食煙個人定係怪個灑水系統?

zmzzzzzz    發表於 19-11-15 10:33

子爵府

sinyeechu 發表於 19-11-15 08:32
我媽咪60後都係大家姐,對下6個妹,唯讀一個唔係藍,因為佢大仔都係黃!!
而家有好多40-60歲呢個階段既, ...

我係一位大學生既媽媽,但我同老公同一方向,無因為怕佢係大學生怕無左個仔而偏向歪理暴徒。我地已多次向個仔表明立坦水,我地最錫係佢,但如果你出去做暴徒既可恥行為,私了、堵路、放火、非法事情,我地係會同你割蓆,各走各路,一定唔會再辛苦賺錢去養你呢個垃圾廢青。

boboting    發表於 19-11-15 09:43

別墅

我身邊有個媽咪 自己十幾年前來香港 屋企大把大陸親戚 住公屋 生仔去公院 佢就成日罵大陸人 可笑!

水晶宮

回覆 sinyeechu 的帖子

你不孤單!呢度好多J M與你同行

水晶宮

2024勳章

渺薩' 發表於 19-11-15 09:32
兄乜弟呀,你地小學雞至極,都講左要拉要鎖暴徙關我地市民咩事,點解要迫我食tg,我終於知咩叫深藍,原來我 ...

我見你直到昨日下午都仲相信上水阿伯係比自己人掟中,真係眼盲心盲至此,明明有幾條片幾個角度,你不求真,只相信自己願意相信的,完全符合黃C特質【11.13上水】清潔工疑遭黑衣人掟磚擊斃 食環署:警會全力追查 https://www.hk01.com/article/398460

男爵府

炸彈媽 發表於 19-11-15 07:42
係某啲人唔面對現實,咁唔like 中國其實大可自己選擇移民,就算宜家攪死香港,香港點都係屬於中國一部分
...

事實!D人以為香港國

大宅

渺薩' 發表於 19-11-15 08:44
我係藍絲,我都希望黑警可以保護我地
不過佢地就可以:
1.用催淚彈射爆屋企玻璃保護我地?

等我答你下列四個問題:
1. 我都覺得催淚彈唔足夠保護我哋,希望警察用真槍,因為佢地係恐佈份子

2. 我要糾正你,車已入唔到,只係人多。就係人多,不能用槍,只好用催淚彈,事前已警告,還留現場自付後果!否則任由佢犯法 Block 路?

3. 同1 一樣,我同意你的説法,用催淚彈在中大不能保護我地,應用真槍,他們是恐佈份子,應該攻入,人贜並獲,告佢地暴動,坐10年以上的牢

4. 我見吾到警察用槍瞄準巿民,只見暴徒假份市民襲擊警察

男爵府

devilray666 發表於 19-11-15 09:25
黃屍最鍾意扮中立或者扮藍,不過有樣嘢唔係扮,就係盲同埋冇腦

經過呢幾個月,我大致估到黃屍父母 ...

仲有一句,阿媽吾順你意,殺埋阿媽都係你岩

男爵府

渺薩' 發表於 19-11-15 09:06
你地禁多人話我扮藍,你地邊個夠膽講無吸過tg 而家新聞請到生瘡啦,禁希望你有機會感受下
...

我無吸過,我仲要旺角返工

首頁
34567...21

尾頁

跳至