自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2023年兔年勳章

。。。。。。

公爵府

2023年兔年勳章

。。。。。。

公爵府

2023年兔年勳章

。。。。。。

公爵府

2023年兔年勳章

。。。。。。

珍珠宮

Amy1974 發表於 20-10-31 11:53
回覆 Amy1974 的帖子

係卡通定係乜?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

張圖跟標題有關嗎? 我實在聯想唔到.
有人明白可以講講?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

係google首頁嘅萬聖節遊戲,講隻貓要打符號去殺死深海中想埋佢身嘅魚/墨魚等。今日我同仔女都玩過,我仔打爆機,我同個女過唔到第五版,都幾好玩幾得意。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

入google首頁,click個遊戲,有五關要過,用mouse或touch screen畫果d鬼嘅符號就可以消滅佢地,每關有隻大boss, 分別係jellyfish, boops, squid, anglerfish同神秘怪物,有5個lives, 死晒就game over, 過關就係最後見到happy halloween個圖。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

rose-mag 發表於 20-10-31 14:32
入google首頁,click個遊戲,有五關要過,用mouse或touch screen畫果d鬼嘅符號就可以消滅佢地,每關有隻大b ...

多謝解說,我初初睇完全唔明

首頁

尾頁

跳至