夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Rich5 發表於 20-9-17 14:18
靜雞雞找credit card statement , 一定看到野,大陸女人一定要錢的

以前還可以,轉左有online statement以及大陸全面用WeChatpay, Alipay後,check吾到啦!

複式洋房

Youngherry 發表於 20-9-17 14:58
咩叫情感勒索

即係捉住作為媽媽愛锡自己孩子,擔心他們成長,學業,及心理需要的情感,迫你就範。

男爵府

clcsandy 發表於 19-11-15 15:34
我都想個女自己訓,但佢張BB床已經無左。咁嘅情況,要哥哥讓兒童床比妹妹,哥哥訓成人單人床,我只係驚佢 ...

咩都驚一餐,咩都諗一大輪,就算我地教曬你點做,你根本都懶得去郁

大宅

回覆 mormorriri 的帖子

到時再算, 自己做好自己, 裝備好自己..

大宅

件事已經過左近一年喇....老公日日O係屋企工作,幫我送女番學, 下午放工我未番屋企前會幫我教仔做功課....其他時間就自己幫屋企做翻新工程....可以話呢件事已經完結....待香港同內地通關, 要出差就另一個挑戰..都係要繼續努力.....我暫時都唔會O係呢度睇咁多野...請大家繼續努力, 維持好家庭同老公的關係

大宅

我現在都會提醒佢我既立場, 如果未來我又聞都陣味, 我唔會比你解釋, 我會用任何方法去拎番我應得既野, 就算洗錢請律師我都會做, 包括一對子女. 佢話經一事長一智, 佢保證以後唔會變, 呢個家庭會幸福落去, 就算第時出差, 都盡量唔過夜(1或2晚),真係要過夜就継續番到酒店WECHAT 視頻我地。我同佢講我會聽你信你現在咁諗, 亦希望我地2個繼續努力, 但我唔會用保證2個字, 因為今日唔知聽日事, 我唔會放棄我自己, 包括份工...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

clcsandy 發表於 20-10-12 10:48
我現在都會提醒佢我既立場, 如果未來我又聞都陣味, 我唔會比你解釋, 我會用任何方法去拎番我應得既野, 就算 ...

你處理得好好。
你知道自己底線,EQ高又有經濟能力,進可攻退可守,我相信你和老公一齊努力,一定可以行到老。
加油!

珍珠宮

回覆樓主:

Del

首頁

尾頁

跳至