美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

求pm 資料 thx

複式洋房

longmother 發表於 19-11-15 16:17
終於的起心肝去做激光去斑,第一次做完對效果相當滿意,以下係我嘅分享,有興趣可PM

1. 診所醫生做,第一 ...

Pls pm

複式洋房

終於的起心肝去做激光去斑,第一次做完對效果相當滿意,以下係我嘅分享,有興趣可PM

Pls pm, thx

大宅

Can pm info thx

大宅

chiuchiu0310 發表於 19-11-17 10:03
我而家就係食緊維c,蝦青素,碧容健,酵素等調理,真心有效,平過打laser
...

請問蝦青素食邊隻?食幾毫克?

大宅

無知-少婦 發表於 20-3-30 22:17
請問蝦青素食邊隻?食幾毫克?

我iherb買,食12毫克
https://hk.iherb.com/pr/Nutrex-Hawaii-BioAstin-Hawaiian-Astaxanthin-12-mg-50-Gel-Caps/41205?rcode=FSH570

大宅

Can you pm dr details to me?

男爵府

第一次打就咁好效果? 你張相係咪美圖左, 我都剛剛打完,係淡左, 但無好似你一次就有咁既效果, 再放張原圖出來睇下效果, 我都想PM 搵你間整.

大宅

chiuchiu0310 發表於 20-3-31 09:28
我iherb買,食12毫克
https://hk.iherb.com/pr/Nutrex-Hawaii-BioAstin-Hawaiian-Astaxanthin-12-mg-50-Ge ...

唔該(emoji)(emoji)點知自己應該食幾毫克適合

大宅

無知-少婦 發表於 20-3-31 19:25
唔該(emoji)(emoji)點知自己應該食幾毫克適合

係間診所醫生推薦食蝦青素,不過佢果間好貴,都係一粒有12毫克,醫生話如果食多會排出來,可以有防曬效果。你穩陣d食最低4毫克起

洋房

麻煩可否pm醫生資料給我?我N年前係佐敦嘉賓大廈一个女醫生度打過彩光,不知是否同一个醫生呢?

象牙宮

1205 發表於 20-3-31 14:53
第一次打就咁好效果? 你張相係咪美圖左, 我都剛剛打完,係淡左, 但無好似你一次就有咁既效果, 再放張原圖出 ...

想問問有無JM去過SKIN MEDICAL CENTRE做LASER呢?
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5548951

healthskin medical centre
佐敦普通科

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

Pm the details. Thx

複式洋房

Plz pm doctor and price

男爵府

Elenalan 發表於 19-11-17 09:32

萬四打10次Spectra都幾貴,而且個醫生似乎打得好兇狠,最 ...

請問係邊隻左旋C & retinol?可以介紹下嗎?

別墅

想要打斑醫生資料,thank

別墅

想要打斑醫生資料,請pm,thanks

大宅

pm, thx

大宅

Pm pls

民房

求pm 資料 thx

首頁

尾頁

跳至