時政擂台

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

汽車都會釋放二噁英,香港最多就係汽車啦!

複式洋房

Kamwu 發表於 19-11-17 23:04
每次暴徒大肆破壞完之後,就由黃絲文宣幫佢哋轉移視線,美化暴行,不斷誤導香港人,更加誤導全世界,然之後 ...

好,如果有奪權,都係奪番比人民,權力在於人民,有何不對,你睇少啲宮廷劇啦。

複式洋房

lukelukeu 發表於 19-11-19 06:56
咁唯有對暴徒開真槍,市民唔值得同暴徒一齊吸。暴徒死不足惜

希望你沒有小朋友,未生唔好生,真心,你心地唔好

大宅

bloodsucker 發表於 19-11-22 08:43
希望你沒有小朋友,未生唔好生,真心,你心地唔好

放心。呢樣野你詛咒唔到我,我仲教到佢好乖,叫佢明辯是非,唔好做傷天害理嘅事。 所以你擔心返你小朋友好過。因為有你咁嘅父母就有咁樣質素嘅下一代

大宅

maskuito 發表於 19-11-21 17:55
汽車都會釋放二噁英,香港最多就係汽車啦!

同埋得pvc呢隻膠先會有二噁英,同埋好難燒得著既

洋房

回覆 kitty2234 的帖子

算啦佢地只會quote警方講既野,就等同佢地話對方只會睇連登一樣
見到有人話點解唔講氣油彈有dioxins🤣 無氯成份既野係唔會燒到有氯既dioxins 出黎囉🤭,要搵到pvc,留意係3號膠既pvc先可以燒到dioxins 出黎,你可以搵下屋企有幾多野係3號膠,搵到既野又係咪咁易燒著咁就知依家邊個轉移視線啦💁‍♀️Tg就日日放,pvc就唔知係咪日日搵到啦

不過都係大家一鑊熟架啦,你支持邊一邊都好,無人可以獨善其身,呀唔係,d高官坐喺屋企日日譴責下得閒飛去第二度開下會咁又唔駛落去吸dioxins,可能可以既

複式洋房

lukelukeu 發表於 19-11-22 08:47
放心。呢樣野你詛咒唔到我,我仲教到佢好乖,叫佢明辯是非,唔好做傷天害理嘅事。 所以你擔心返你小朋友好 ...

喔,原來因意見不同,取人性命係你灌輸比下代嘅價值觀? 同埋我無詛咒你,我只覺得你心地唔好

首頁

尾頁

跳至