潮流時尚

跳至
[飾物] Chanel 耳環

首頁

尾頁

大宅

大家覺得依對靚唔靚?係夾款嚟嘅,要$4100

rainbowchuuu3    發表於 19-11-21 18:29
ada0707    發表於 19-11-18 08:37
Cheuk2012    發表於 19-11-17 23:54

伯爵府

靚呀
之前好似有個JM買咗

大宅

Argubay 發表於 19-11-16 19:55
靚呀
之前好似有個JM買咗

reli? 夾款定針款

伯爵府

GCTK 發表於 19-11-16 20:14
reli? 夾款定針款

好似都係夾?
唔肯定

大宅

Argubay 發表於 19-11-16 20:14
好似都係夾?
唔肯定

搵唔返邊個po了

侯爵府

This one is very nice, 大唔大對?

大宅

Ms_Phoebe 發表於 19-11-16 21:21
This one is very nice, 大唔大對?

我自己未試過上耳,依張相係網上cap圖

wcpcelia    發表於 19-11-18 14:49
Cheuk2012    發表於 19-11-17 23:53

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

夾款,我買了,不過我在專門店買$4500,現在減價$4100嗎?
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

alicialee1210 發表於 19-11-17 00:52
夾款,我買了,不過我在專門店買$4500,現在減價$4100嗎?

係SA講我知$4100, 我未去舖睇,唔通佢報錯價?

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

GCTK 發表於 19-11-17 00:55

我10月中買,當時是$4500呀!可能減價了
有些路啊,只能一個人走

大宅

GCTK 發表於 19-11-16 21:28

我自己未試過上耳,依張相係網上cap圖

可以夾耳骨又幾好睇
攪到我都心思思想買呢

大宅

bi_be 發表於 19-11-17 01:05
可以夾耳骨又幾好睇
攪到我都心思思想買呢

係呀,我都係覺得幾特別~

大宅

alicialee1210 發表於 19-11-17 00:58
我10月中買,當時是$4500呀!可能減價了

jm 戴上去感覺會唔會好易甩? 我未戴過夾款耳環

寶石宮

GCTK 發表於 19-11-17 18:30
jm 戴上去感覺會唔會好易甩? 我未戴過夾款耳環

唔易,我都是第一次買夾款
有些路啊,只能一個人走

大宅

GCTK 發表於 19-11-17 00:55

是專門店價錢嗎?我也聽說要$4500

大宅

littlehoiki 發表於 19-11-17 21:02
是專門店價錢嗎?我也聽說要$4500

我未去睇呀,之前問SA佢話$4100的

複式洋房

11月頭買$4500

wcpcelia    發表於 19-11-18 14:49

大宅

CherieElizabeth 發表於 19-11-17 21:07
11月頭買$4500

咁可能我SA報錯價

琥珀宮

回覆 GCTK 的帖子

Very nice

首頁

尾頁

跳至