潮流時尚

跳至
[手袋] loewe vs ysl

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

loewe puzzle vs ysl niki ? 二揀一會點揀?

珍珠宮

cindy618 發表於 19-11-17 01:52
loewe puzzle vs ysl niki ? 二揀一會點揀?

Puzzle

伯爵府

2024勳章

回覆樓主:

puzzle,ysl品質麻麻

大宅

Loewe

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

baby_CH 發表於 19-11-17 07:04
puzzle,ysl品質麻麻

又係喎,ysl得個logo搶眼

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Puzzle
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Loewe

伯爵府

2024勳章

cindy618 發表於 19-11-17 09:55
又係喎,ysl得個logo搶眼

all black其實OK的, 但niki皮軟, 放重少少嘢唔好睇

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

你唔係買咗puzzle喇咩

瑪瑙宮

appleyuen 發表於 19-11-17 12:33
你唔係買咗puzzle喇咩

係呀,
但又發現一個灰色niki靚

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cindy618 發表於 19-11-17 12:55
係呀,
但又發現一個灰色niki靚

Niki我都曾經考慮過

伯爵府

回覆樓主:

兩個皮質爭好遠喎

瑪瑙宮

大臭臭 發表於 19-11-17 13:41
兩個皮質爭好遠喎

因為niki望落中型得嚟又大又方便,睇中個灰色靚

伯爵府

cindy618 發表於 19-11-17 13:46
因為niki望落中型得嚟又大又方便,睇中個灰色靚

揀自己鐘意的,睇你心中已經有咗決定

瑪瑙宮

大臭臭 發表於 19-11-17 13:48

揀自己鐘意的,睇你心中已經有咗決定

我買左puzzle了,只係又心多,又問下啫
再買唔會了,最近買左都唔出街用到

伯爵府

cindy618 發表於 19-11-17 13:52
我買左puzzle了,只係又心多,又問下啫
再買唔會了,最近買左都唔出街用到
...

Puzzle好用,我大多數返工揹佢,買咗 S or M or Mini?

瑪瑙宮

大臭臭 發表於 19-11-17 13:54

Puzzle好用,我大多數返工揹佢,買咗 S or M or Mini? :hap ...

small呀
你都係嗎?

伯爵府

cindy618 發表於 19-11-17 14:13
small呀
你都係嗎?

M先夠我用

伯爵府

2024勳章

大臭臭 發表於 19-11-17 14:14
M先夠我用

我帶傘帶水樽,S size都夠用,jm要帶好多嘢?

伯爵府

baby_CH 發表於 19-11-17 14:20
我帶傘帶水樽,S size都夠用,jm要帶好多嘢?

又不是,只係覺得M岩我高度。2 size都試過比較,鐘意M多d

首頁

尾頁

跳至