潮流時尚

跳至
[手袋] loewe vs ysl

首頁

尾頁

大宅

大臭臭 發表於 19-11-17 14:25
又不是,只係覺得M岩我高度。2 size都試過比較,鐘意M多d
...

夠高用到大袋(emoji)以前也喜歡用大袋,用細袋後返唔到轉頭,但未用到mini bag

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大臭臭 發表於 19-11-17 14:25
又不是,只係覺得M岩我高度。2 size都試過比較,鐘意M多d
...

M彎下去幅度大d

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

puzzle

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

cindy618 發表於 19-11-17 01:52
loewe puzzle vs ysl niki ? 二揀一會點揀?

我鍾意puzzle

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
大臭臭 發表於 19-11-17 14:14
M先夠我用

我係拼色medium puzzle, 好少用,番工好似大左d, 我未用到中間墮落去個效果,仲係好挺成個box 甘點先可以快d 有果個隨意style.希望冬天可以用多d

大宅

2019新春慶豚圓

loewe puzzle vs ysl niki ? 二揀一會點揀?

我兩個牌子都有
兩個BRANDS 唔同風格 好難比較
loewe 皮質好d
條拉鏈值回票價

男爵府

2019新春慶豚圓

littlefire 發表於 19-12-2 17:56
我係拼色medium puzzle, 好少用,番工好似大左d, 我未用到中間墮落去個效果,仲係好挺成個box 甘:thinking ...

可能我戴得多嘢,用用吓(大約3個月内)會自然墮落嚟

別墅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

Loewe!!!!

大宅

未用過YSL袋,但puzzle真係好好用,medium size連暖水瓶都放得到,啱晒冬天

大宅

cckuma 發表於 19-12-3 11:39
未用過YSL袋,但puzzle真係好好用,medium size連暖水瓶都放得到,啱晒冬天 ...

其實small size也可以,容量好夠

複式洋房

回覆樓主:

兩個都有
Puzzle medium stone blue
Niki large grey

不同 style, 冇得比較,但計皮嘅quality就puzzle sure win

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

yeungkawah 發表於 19-12-3 23:11
兩個都有
Puzzle medium stone blue
Niki large grey

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
cindy618 發表於 19-11-17 13:46
因為niki望落中型得嚟又大又方便,睇中個灰色靚

灰色袋易襯, Niki比較輕, 但放多dd野個shape唔靚

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

ysl好快好殘

大宅

littlefire 發表於 19-12-2 17:56
我係拼色medium puzzle, 好少用,番工好似大左d, 我未用到中間墮落去個效果,仲係好挺成個box 甘:thinking ...

我個個the哂,軟the the 好舊咁

大宅

2019新春慶豚圓

Kuromi1127 發表於 19-12-4 11:34
我個個the哂,軟the the 好舊咁

the 晒係唔係都靚

大宅

littlefire 發表於 19-12-4 11:58
the 晒係唔係都靚

都靚既,呢排無乜用過,我係第一代滑身皮stone blue