興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

民房

原帖由 windy23yip 於 09-10-2 11:54 發表
我係24/09審查....上綱check到..己轉輪候配房階段....我chose 市區3人...g117xxxx..唔知要等幾耐先有第1次派屋呢?

別墅

好媽媽勳章

我係3人, 擴展. 依家等緊審查. 希望可以快d啦. 特快果邊我唔去喇, 因為乜都冇晒.
我想問下我審查果陣可唔可以同主任講明唔好派東涌呢. 我唔想派咗拒絕之後唔知緊幾耐呀.....

男爵府

醒目開學勳章

我4人(其中有老人家),原本申請新界,8月過左審查,未派第一次,岩岩今日改左擴展,唔知要等幾耐呢????

大宅

請問新界3人近期有無派樓呀?我想知道派咩

大宅

我都係新界3人g1228xxx,我都好想知道最近派d咩多,同埋派到咩no.......

原帖由 sister4 於 09-10-3 01:26 發表
請問新界3人近期有無派樓呀?我想知道派咩

男爵府

畀面勳章

由於申請公屋進度 Part 12 POST已超過2000回覆,所以要開新POST喇!大家過黎呢到傾啦!
http://forum.baby-kingdom.com/vi ... e%3D1&frombbs=1

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

有冇人知,擴展市區一年內會唔會派曬 3次呢??

洋房

回覆 2608# royalbb 的文章

由於申請公屋進度 Part 12 POST已超過2000回覆,所以要開新POST喇!大家過黎呢到傾啦!
http://forum.baby-kingdom.com/vi ... e%3D1&frombbs=1

伯爵府

牛年勳章

代人問,請問:天水圍天悅村
1) 好唔好住?
2) 交通方唔方便?(朋友經常夜歸,又要返大陸)
近唔近輕鐵?搭西鐵和巴士方便嗎?
3) 悅貴樓 20 單位有幾呎左右?(單人)
4) 悅貴樓方向好唔好?5) 有沒有平面圖?

因我和朋友都唔熟悉天水圍,請大家幫忙!

複式洋房

o(︶︿︶)o 唉
见到个个都派到屋收埋楼真系替距地开心!
我就无你地咁好彩了,我老公三个月前递表申请公屋,本来打算申请翻市区,点知唔得唯有申请扩展,等左两个月房屋处先SEND翻封信来话我老公超左入息500几元!我地岩岩结婚,又未生BB,话就话今年比上年噶入息放松左,但对比翻二人申请同上年一D都无多到,放松噶幅度最大就系4人申请!
宜家搞到要自降身价,同公司要求唔加班,唔要加班费来就翻个入息!
唉~真系有苦无路扫啊~~~

首頁

尾頁

跳至