論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章

又係老母死,個仔無人睇,要自己返去湊仔嗰d橋段
請左佢嘅,請留意
最近佢去旺角,應該喺旺角d agent 搵新水魚

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

2019勳章

tracyliu 發表於 19-11-17 21:50
又係老母死,個仔無人睇,要自己返去湊仔嗰d橋段
請左佢嘅,請留意
最近佢去旺角,應該喺旺角d agent 搵新 ...

做左幾耐啊?距係有完約經驗?

男爵府

rainbowww 發表於 19-11-17 23:11
做左幾耐啊?距係有完約經驗?

剛剛喺我度完2個約,而家第3張約行左10日

複式洋房

2019勳章

tracyliu 發表於 19-11-17 23:13
...

唉 做耐左係咁架啦。當慳返筆長期服務金。最討厭係續完無耐又走

別墅

tracyliu 發表於 19-11-17 23:13
...

做左咁耐應該會好d,最後都係咁

男爵府

rainbowww 發表於 19-11-17 23:17
唉 做耐左係咁架啦。當慳返筆長期服務金。最討厭係續完無耐又走

講真無心續嘅咪好來好去囉,比左4千幾續約加買保險,諗住佢做多年都抵吖,點知10日,TMD,錢嚟咖

男爵府

回覆樓主:

雙方同意,係咪可以即走,有咩要留意?聽日同佢去agent度

大宅

tracyliu 發表於 19-11-18 00:00
雙方同意,係咪可以即走,有咩要留意?聽日同佢去agent度

點到要佢比一個月通知你或比一個月糧你。仲要投訴比入境處知。總之佢急走就要佢賠錢, 玩返佢。

複式洋房

2019勳章

tracyliu 發表於 19-11-17 23:59
講真無心續嘅咪好來好去囉,比左4千幾續約加買保險,諗住佢做多年都抵吖,點知10日,TMD,錢嚟咖
...

再穩過又要成萬蚊加保險

男爵府

rainbowww 發表於 19-11-18 11:06
再穩過又要成萬蚊加保險

唔搵啦,自己做返無甘激氣

複式洋房

回覆 rainbowww 的帖子

我剛剛請咗個工人,佢做咗兩個星期咋同我老公講話佢亞媽有事,等我仲以為完約工人好,點知咁樣我奶奶同佢講因為下個月做手術,想佢幫吓手等佢請到人先返去,佢竟然話咁佢亞媽點喎我地請佢返黎係照顧我奶奶,以為完約會快會幫到手,真係好嬲,做野又冇手尾,成日唔理我地自己躲入房,其實真係唔可以話完過約既就好囉!

複式洋房

2019勳章

siupochan14 發表於 19-11-18 16:26
回覆 rainbowww 的帖子

我剛剛請咗個工人,佢做咗兩個星期咋同我老公講話佢亞媽有事,等我仲以為 ...

可能真係睇彩數。我情願請未離過香港果d

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊