時政擂台

跳至

首頁
12345...7

尾頁

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

支持將暴徒、犯法者繩之於法,彰顯公正社會

子爵府

natjosejim 發表於 19-11-18 03:46
支持將暴徒、犯法者繩之於法,彰顯公正社會

支持警察嚴正執法,千祈唔好放過任何一個暴徒,恐佈份子

大宅

dubd168 發表於 19-11-18 02:00
不能放生,必定要拉

如果咁都放哂,明天全香港市民出黎抗議

珍珠宮

回覆樓主:

無可能放過佢地

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

佢兩個响直播度講嗰陣,班學生仲掟緊氣油彈呀!

大宅

Gorgor0612 發表於 19-11-18 02:01
唔見棺材唔流眼淚! 我睇直播嗰個所謂學生會會長一D誠意都無! 佢當做show 咁! 又係警察扮? 如果真係咁就放 ...

今日已有警察比箭射傷,裝甲車又着哂火,個警察幾乎被燒死,有暴徒用車撞向警察,警察先開槍又比人話,難道警察條命就唔值錢?勸喻你地走幾個鐘你地都唔走,知道走唔甩就喊哂口,究竟你地知唔知醜字點寫?大學冇教你地架?

禁止訪問

珍珠宮

回覆樓主:

一定不能放生,一出就拉去收監。不能保釋。

瑪瑙宮

大廚勳章

yuyueng 發表於 19-11-18 01:47
唔拉一批重判唔會停,為左後面唔好再有學生暴徒,理大呢批真係唔好放生,否則全香港人都攬炒。 ...

但係成日都告唔入因為根本一上到庭好多人犯低級錯誤。。。就告唔入。。。專登放生佢哋。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

子爵府

Gorgor0612 發表於 19-11-18 02:01
唔見棺材唔流眼淚! 我睇直播嗰個所謂學生會會長一D誠意都無! 佢當做show 咁! 又係警察扮? 如果真係咁就放 ...

“點對得住無數對香港有建設之人! 點對得住亂掉垃圾及煙頭比人罰1500 嘅人? 以後點有公信力! ”

仲對普通市民非常危險,系吾知幾時會爆嘅炸彈

男爵府

不能放過任何一個暴徒、犯法就要坐監、呢班畜生死不足惜

大宅

clarawuwu 發表於 19-11-18 01:43
唔可以俾香港繼續咁,有心人想香港攬炒,佢哋就漁人得利!
理大學生宜家開記者會,要求出面人拯救佢哋,可 ...

點解要救?
又唔係有人追殺佢
佢地做錯事就要比法律制裁

子爵府

同佢哋講:出得嚟行預咗要還

我希望他們受「重刑」

伯爵府

開心吸收勳章

回覆樓主:

理大搞成咁,但其他區不是太差,冇咁多破壞,已經好明顯,一定要捉

琥珀宮

畀面勳章

無罪離開?

乜佢地知自己犯法咩?自首算啦

男爵府

冇可能冇罪,佢地太太太過份!

男爵府

而家先知死?梗本一直以來就錯,而家放過你,呢個政府點服眾,殺人放火可以無事,以後個個都係咁,點統治,你唔知啲手足做咗咩,睇下電視都知啦,燒警車,毁壞晒啲學校,搞到成個香港好似垃圾咁,浪費幾多錢呀,就係你地一班唔聽話的小朋友,無人會可憐你,你哋唔坐10年8年點知錯,而家仲不知悔改

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

宜家仲掟緊汽油彈燒理大,阻警察入去呀!
犯左法,就要找數,仲扮小朋友,仲細咩!

水晶宮

devilray666 發表於 19-11-18 06:09
老實講,鬧得警察嗰班根本就係死暴徒同死黃屍,使鬼理佢哋咩,正常嘅香港人見到暴徒放火燒裝甲車,暴徒打 ...

暴動現場戰況激烈仲唔走嘅街坊都唔方好人!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

clarawuwu 發表於 19-11-18 07:21
宜家仲掟緊汽油彈燒理大,阻警察入去呀!
犯左法,就要找數,仲扮小朋友,仲細咩! ...

成班廢柴垃圾!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

首頁
12345...7

尾頁

跳至