時政擂台

跳至

首頁
34567...24

尾頁

大宅

ongheung 發表於 19-11-18 04:05
你個帖一幅相都冇,唔係老作係咩呀冇相,就成日叫人聽日睇相,好難叫人信你囉
...

有人已經整咗張相出嚟啦,重做埋比較添!
咁人哋都做咗啦,我仲使乜要去做啫!
一早已經多謝佢幫我整咗張相出嚟啦,你見唔到呀!

大宅

bblyly 發表於 19-11-18 04:10
你睇既時候真係覺得係同一個人黎?
係呀!我真係覺得係同一個人嚟㗎!

大宅

wingyaumama 發表於 19-11-18 04:05
咁坦白講喎!我對你呢個分析又唔係好認同!

咁又奇怪啦!點解之前好多次都係話警察同老解扮黑衣暴徒放火、掉汽油彈架嘛,無理由嘅,掉咗咁多次點解今次唔會係佢哋丫?

你唔認同我個分析,唔通我漏咗,果度唔止三批老解?我漏咗哨兵同醫護

大宅

wingyaumama 發表於 19-11-18 04:23
你老公梗係好靚仔囉!

就係唔係囉!就好似樓上話老解係警察果兩張相咁,差天共地,完全兩個人都話係同一個人,搞到佢成日沾沾自喜

大宅

我愛Corina 發表於 19-11-18 04:31
咁你仲好意思話bk c9 無腦
我又唔係盲嘅,冇留意有發聲軟件有幾奇呀?用唔著咪冇留意囉!
世界上有咁多嘢,如果我全部都識都唔會喺度同你哋對話啦!

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

wingyaumama 發表於 19-11-17 20:41
我又唔係盲嘅,冇留意有發聲軟件有幾奇呀?用唔著咪冇留意囉!
世界上有咁多嘢,如果我全部都識都唔會喺度 ...

你真係唔係盲架可能有老花,去驗下啦。

大宅

世事無常 發表於 19-11-18 04:36
咁又奇怪啦!點解之前好多次都係話警察同老解扮黑衣暴徒放火、掉汽油彈架嘛,無理由嘅,掉咗咁多次點解今 ...

咁你又自己再去分析下囉!

大宅

世事無常 發表於 19-11-18 04:41
就係唔係囉!就好似樓上話老解係警察果兩張相咁,差天共地,完全兩個人都話係同一個人,搞到佢成日沾沾自 ...

咁咪係囉!你話唔似但有人都話似,冇得講㗎!
總言之都係有人認為你個老公似劉華呀!

大宅

我愛Corina 發表於 19-11-18 04:43
咁上得4字頭嘅有老花都唔奇呀!

男爵府

好媽媽勳章

wingyaumama 發表於 19-11-18 02:42
原來BK啲人有咁多係鍾意撩交嗌,我只係喺網上面見到張相,係度讚下人哋大隻啫,啲人就不分青紅皂白走出嚟喺 ...

收皮啦,又角色扮演,咁你做乜角色,唔通係天使

大宅

我愛Corina 發表於 19-11-18 04:43

有冇老花,同睇兩張相係咪同一個人好似係兩件事喎!

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

wingyaumama 發表於 19-11-17 20:56
有冇老花,同睇兩張相係咪同一個人好似係兩件事喎!

好明顯係睇唔清楚啦

你唔好話已經睇清楚都係覺得係同一人呀

大宅

sharonchung 發表於 19-11-18 04:53
收皮啦,又角色扮演,咁你做乜角色,唔通係天使
其實你明唔明咩叫做收皮呀?
我都唔知我自己做乜角色, 天使就一定唔係㗎啦,因為冇咁嘅資格, 不如你話畀我聽!

大宅

我愛Corina 發表於 19-11-18 04:58
好明顯係睇唔清楚啦

你唔好話已經睇清楚都係覺得係同一人呀

咁我又真係覺得似係同一個人喎!
正如樓上有位話佢老公畀人話個樣似劉華,但佢就話唔似, 但係事實上係有人話似吖嘛!

珊瑚宮

wingyaumama 發表於 19-11-17 21:02
咁我又真係覺得似係同一個人喎!
正如樓上有位話佢老公畀人話個樣似劉華,但佢就話唔似, 但係事實上係有 ...

咁你繼續啦

禁止訪問

大宅

ongheung 發表於 19-11-18 05:06
頂,同你講咁多原來都係嘥氣 人哋放果張,根本就唔係嗰個解放軍,你講到似層層,原來係廢up
...

我其實最主要係想講嗰班解放軍好大隻,香港警察冇佢哋咁大隻啫!不過呢個topic畀人捉住嗰重點放咗喺第二度咁我都冇辦法㗎! 而且亦都有人叫我唔好編輯呀!

題外話 ,咁你唔覺得嗰班解放軍的而且確好大隻嘅咩?唔通你唔認同佢哋大隻?

伯爵府

2019新春慶豚圓

真架?咪氹我開心

男爵府

好媽媽勳章

wingyaumama 發表於 19-11-18 04:58
其實你明唔明咩叫做收皮呀?
我都唔知我自己做乜角色, 天使就一定唔係㗎啦,因為冇咁嘅資格, 不如你話畀 ...

皮都唔識收,唔怪之得咁厚面皮啦

大宅

sharonchung 發表於 19-11-18 05:16
皮都唔識收,唔怪之得咁厚面皮啦

睇你個網名應該係女士,如果你係女士,你又何來有皮收?

我係女,所以我冇皮收!

首頁
34567...24

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊