夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019勳章

宅男人夫 發表於 19-11-18 21:38
我都係咁覺得,但係又證據,淨係覺得佢有古怪,去廁所帶埋電話,電話用防偷窺mon貼,成日唔係屋企瞓,話多 ...

係公司訓?係個原因好唔正常

民房

宅男人夫 發表於 19-11-18 08:00
兩個星期前,老婆突然喊離婚,自始之後都不瞅不睬,我地結左婚4年,佢話係好多事上都自己1個面對,好累,( ...

應該有第三者,現在什麼也不要做。不要專登做任何野去討好她,退後一步大家壓力也少些,讓她過她喜歡的生活。儘量分散注意力或約朋友食下飯,有緣就會繼續。她不想跟你一齊也勉強不來,起碼無小朋友大家也能輕鬆些處理,可能還有更好的等你。

洋房

mjbabymjbaby 發表於 19-11-19 00:25
你話想去 唔通縛住你或者求你唔好去咩
話ok 咪即係你已經可有可無
有無你晌身邊也一樣

同男仔frd兩個去,我去之前都15,16, 但見外母情況ok, 又唔忍心揼低個frd自己去,而家咪知種下個禍根lor

洋房

wombatmama 發表於 19-11-19 01:08
係公司訓?係個原因好唔正常

我問過佢best frd, 都有講話佢會係公司瞓,會唔會其實公司同第2個xx?

洋房

lingk123 發表於 19-11-19 03:41

應該有第三者,現在什麼也不要做。不要專登做任何野去討 ...

咁即係等佢自己回心轉意la, 如果唔係就做咩都冇用?

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

宅男人夫 發表於 19-11-18 18:12
我明白陪伴好緊要,呢個係長遠要做既,但係而家佢見到我好似仲大壓力咁,基本上冇咩必要,都唔想同我講野
...

其實講真,你係冇辦法估到對方乜原因變到依家咁,因為得佢先知。。照睇依家你所描述嘅情況,只見到你對佢黎講係唔重要,不如你先搬走,俾大家空間去諗一諗,之後條路點行。。勉強冇幸福

民房

宅男人夫 發表於 19-11-19 05:15
咁即係等佢自己回心轉意la, 如果唔係就做咩都冇用?

增值自己,喜歡你的人會惜珍。

大宅

宅男人夫 發表於 19-11-18 08:00
兩個星期前,老婆突然喊離婚,自始之後都不瞅不睬,我地結左婚4年,佢話係好多事上都自己1個面對,好累,( ...

精神病吾係一朝一夕,點解仲要訂機票去旅行?而且外母仲要入醫院成3個禮拜,成件事並吾係你口中無咩野咁簡單,定其實你太輕視太太眼中既看為重事既事?
就算平時做吾到乖仔角式,非常時期,照顧太太同佢家人係你責任,但你選擇左走左去。如今樓主你既回覆,表面睇係分折太太既行為,但又似不停暗示所謂既奇怪令人覺得出軌等等.....

都係果句,一隻手掌就拍不響,如果知自己做錯而對方無辦法原諒,就放過人地啦

大宅

宅男人夫 發表於 19-11-19 04:57
同男仔frd兩個去,我去之前都15,16, 但見外母情況ok, 又唔忍心揼低個frd自己去,而家咪知種下個禍根lor
...
其實一個女人要離婚,唔係除左第3姐,好多時平時績下來,
我上個月都想開口跟老公講離婚。
原因就係平時表現,好似星期日中午約左阿爸,媽, 細佬食lunch 都無表示出席,平時已經唔返娘家食飯,自問家裡沒有人對不住佢。我跌親休息6個月都沒有問病情,睇醫生做物理治療永遠自己一個,見食藥,探熱都沒問,女人會續下來慢慢心淡。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊