親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

如題...

禁止訪問

侯爵府

causewain 發表於 19-11-18 14:26
可以參加 Local Tour
市中心可以坐的士, 或單軌火車
30Km 以外的地方, 可以坐巴士.
OH,即最好開車。。。

男爵府

Macusmama 發表於 19-11-18 14:37
OH,即最好開車。。。

係,你亦可以搭一日三班車的公交

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

我去沖繩無揸車,參加一日團,只停兩三個站接人,無兜
另外自己搭巴士去南部住左二日resort,只係要做下功課其實唔難

侯爵府

我再睇下先決定去邊...

侯爵府

lovelybaby2015 發表於 19-11-18 17:44
我去沖繩無揸車,參加一日團,只停兩三個站接人,無兜
另外自己搭巴士去南部住左二日resort,只係要做下功 ...
你答得最岩聽,其他人都係對新手網絡欺凌!九UP...

男爵府

Macusmama 發表於 19-11-19 16:28

你以後食自己,我唔係做 service

大宅

2019新春慶豚圓 最關心BB問題熱投勳章

我黎緊都會去沖繩,非自駕。揀左住美國村Vessel,可以玩埋佢出面個沙灘。一日join local tour去萬象毛同水族館,一日join半日浮潛tour,一日去中城公園玩超長滾輪滑梯&跳彈床‬,另外預半日Round1、sega game centre。

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

Macusmama 發表於 19-11-19 16:28

有時俾到意見人自己都開心嘅

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Macusmama 發表於 19-11-18 02:26
如題...

我都係輕軌+巴士+一日遊
請更年期大媽唔好追擊我, 高抬貴手

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

alicewtw 發表於 19-11-19 11:13
我黎緊都會去沖繩,非自駕。揀左住美國村Vessel,可以玩埋佢出面個沙灘。一日join local tour去萬象毛同水 ...

美國村Vessel 幾好, 大巴又停果度

侯爵府

alicewtw 發表於 19-11-19 22:13
我黎緊都會去沖繩,非自駕。揀左住美國村Vessel,可以玩埋佢出面個沙灘。一日join local tour去萬象毛同水 ...
正喎,等我PLAN下先...到時分享小小出來...THX

侯爵府

good_pig 發表於 19-11-20 01:09
我都係輕軌+巴士+一日遊
我會係HOPETRIP JOIN LOCAL TOUR...

侯爵府

有D人唔喜歡回咪唔好回囉...唔洗串人的,世界甘大,你唔係咩都識哂的...如果我知道我都會正面回的...無叫你們SERVICES我喎...

大宅

2019新春慶豚圓 最關心BB問題熱投勳章

Macusmama 發表於 19-11-20 08:59
正喎,等我PLAN下先...到時分享小小出來...THX

好呀,大家分享下

寶石宮

Macusmama 發表於 19-11-19 21:59
我會係HOPETRIP JOIN LOCAL TOUR...

我用klook, 都差不多啦

侯爵府

good_pig 發表於 19-11-20 11:27
係差不多的,不過HOPETRIP,我係泰國時,突發事,我即WECHAT佢地,佢地即幫我了..

珊瑚宮

good_pig 發表於 19-11-20 11:27

See #15 。樓主吾滿意就封鋪

寶石宮

12312 發表於 19-11-20 03:37
See #15 。樓主吾滿意就封鋪

燥底係咪會傳染?乜事呢?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊