自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

琥珀宮

2020勳章 2019新春慶豚圓

rose-mag 發表於 19-11-18 15:08
嘩,好似冇點老咁

佢咁多年,都走唔出 Rachel look.

珊瑚宮

rose-mag 發表於 19-11-18 14:52
梅姨變化不大

呢個先係較近期

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

2020勳章

回覆 rose-mag 的帖子

我覺得阿rock而家比以前有型得多啊~

子爵府

rose-mag 發表於 19-11-18 14:51
可能好多人未必認得佢,佢係Lady GaGa, A star is born.

正常樣真係吾認得

孩子是腳,教育是鞋!
幸福就像空氣,無形無質,浩然充塞於天地之間。
你會珍惜空氣嗎?
只有你揹著氧氣筒在深海裡潛水,看著空氣一點一滴耗盡時,你才會知道空氣的可貴。

珍珠宮

2019新春慶豚圓

Lady GAGa個樣其實好有個人特色!完全唔醜。 淡妝靚過濃妝

子爵府

Thanks ! Interesting

超級版主

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

YEOMORGAN 發表於 19-11-21 06:43
Lady GAGa個樣其實好有個人特色!完全唔醜。 淡妝靚過濃妝

Lady Gaga唔醜,只係風格上比較標奇立異,正如好多流行音樂人都打扮得比較rock or funky,但Swift Taylor就晚裝一度唱流行曲,當時仲以為佢係古典音樂家。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

超級版主

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

木土土 發表於 19-11-21 21:16
呢個先係較近期

輪廓變化不大,應該冇整容

複式洋房

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

rose-mag 發表於 19-11-18 14:49
呢個唔駛介紹都應該知佢係邊個啦。
有啲可惜!咁後生額頭就青根暴現。

大宅

rose-mag 發表於 19-11-18 14:41
Clint Eastwood 今年已經89歲,6呎4吋身裁,年輕時英俊有型

基因強大,個仔同佢後生時倒模咁!

大宅

rose-mag 發表於 19-11-18 14:40
Tom Hanks 拍阿甘正傳已經係25年前嘅事

好喜歡阿甘
與智者為伍 與善者同行

子爵府

正post

超級版主

難相處 發表於 19-11-22 07:03
基因強大,個仔同佢後生時倒模咁!

但仔冇佢咁sharp, 矮過佢少少

男爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 開心吸收勳章

Keanu Reeves

男爵府

但願可以如梅姨咁優雅地老去

寶石宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

rose-mag 發表於 19-11-18 14:51
可能好多人未必認得佢,佢係Lady GaGa, A star is born.

GaGa

子爵府

2019新春慶豚圓

rose-mag 發表於 19-11-18 14:58
簡稱BB嘅Brigitte Anne-Marie Bardot已經85歲,當年被稱為性感象徵。
而家睇返都好IN,一D不過時。

侯爵府

無整過嘅應該i襟睇好多,整過嘅就
Minniemouse:-P

男爵府

首頁
34567...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊