醫護健康

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我女朋友係手有濕疹 加上最近天氣開始變乾燥 又未搵到岩佢的產品 搞到更嚴重左 搞到成日都無心情出街 聽到佢話好痕好痛 我又做唔到野幫佢 真係好心痛....

洋房

比多d支持鼓勵佢啦 其實濕疹好普遍 日常生活多D注意就好好多

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

複式洋房

我都成身濕疹用左手工皂沖涼舒服好多

大宅

2020勳章

zackcheumg 發表於 19-11-18 14:43
我女朋友係手有濕疹 加上最近天氣開始變乾燥 又未搵到岩佢的產品 搞到更嚴重左 搞到成日都無心情出街 聽到 ...

我也是濕疹皮膚,因為試左好多藥膏都唔好,最後我大膽在淘寶買了一隻濕疹藥膏,因為評價很高,我即管塗少少喺嚴重患處,現在好好多了,你女友唔怕的話可以試試
濕疹嚴重時,確實令人情緒很低落,最緊要身邊人俾啲鼓勵佢,你嘅支持會很窩心的

【戒之馆湿清霜14岁以上儿童成人顽固皮肤止痒湿痒阴囊护肤润肤疹膏】https://m.tb.cn/h.eFhoTPe?sm=56b199 點£擊☆鏈﹏接,再选择瀏覽→噐咑閞ヽ;或復zんíゞ这句话₳karaYEQmLD5₳后咑閞(emoji)淘灬寳(emoji)

禁止訪問

複式洋房

karrymum 發表於 19-11-19 11:47
我都成身濕疹用左手工皂沖涼舒服好多
請問你用邊隻?想買比我女朋友試下

複式洋房

fanc9cy 發表於 19-11-19 16:17
同意樓上, 試下買手工皂俾佢沖涼同埋聽人講紫草膏對濕疹都唔錯
紫草膏真係未聽過, 有冇話邊到買好D?

複式洋房

zackcheumg 發表於 19-11-20 11:06
請問你用邊隻?想買比我女朋友試下
我係睇中醫個陣醫生推介 尚生手造既三黃消瘡手工皂 有D中藥成分 用左真係無咁痕同埋冇咁紅

複式洋房

karrymum 發表於 19-11-20 18:52
我係睇中醫個陣醫生推介 尚生手造既三黃消瘡手工皂 有D中藥成分 用左真係無咁痕同埋冇咁紅
...
我都想帶佢睇中醫好耐 希望可以有改善啦 唔該你

民房

心情煩都正常 女仔係貪靚 就多D佢啦

複式洋房

我女朋友係手有濕疹 加上最近天氣開始變乾燥 又未搵到岩佢的產品 搞到更嚴重左 搞到成日都無心情出街 聽到 ...

請問有沒有試用營養呢?

洋房

回覆 zackcheumg 的帖子

濕疹成因很多,包括缺乏某D營養,我識一個兒科醫生醫濕疹好叻,主要從食物營養補充,希望幫到你,可以PM我

禁止訪問

別墅

2020勳章

而家有濕疹針打,對於濕疹的痛苦我真的深有體會

打6-8次已經好左好多啦

禁止訪問

洋房

係唔係由細到大都有?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊