時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我建議全部大消毒,睇下仲話黃唔黃

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

陳小仙 發表於 19-11-18 16:42
我都是信醫生講。
https://www.facebook.com/groups/393490971355994/permalink/545422529496170/
...

用真槍好無?
做人,5好難为自己

公爵府

我都是信醫生講。
https://www.facebook.com/groups/393490971355994/permalink/545422529496170/
...

樓主
是否警方轉晒用橡膠子彈就好了!

萬物皆空,因果不空

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 超級版主 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

大宅

我都是信醫生講。
...

Don't forget, THEY ASKED FOR THIS.

子爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

mimi005 發表於 19-11-18 21:03
沒有暴徒,怎會有二惡嬰

哈哈,我鍾意呢個形容詞,惡嬰,巨嬰

男爵府

2019新春慶豚圓

大力大力 發表於 19-11-18 19:21
汽油彈、火燒車、二噁英畀TG多百倍~

男爵府

2019新春慶豚圓

angelheart 發表於 19-11-18 21:46
哈哈,我鍾意呢個形容詞,惡嬰,巨嬰

大宅

回覆樓主:

由暴徒燒膠產生。

別墅

回覆樓主:

高醫生講

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

有機會致癌姐未至於,會被汽油彈所傷咁嚴重燒傷…呀麻~

催淚彈同汽油彈兩者之間,我情願吸催淚彈致癌無左條命,都唔想被汽油彈掟中燒傷個一種痛不欲生既折磨

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

d人成日都話TG乜TG物,依d仲恐怖啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

死曱甴周圍打人,四周圍破壞,殺人放火,弓箭,腐蝕性液體,汽油彈,毒粉,無惡不作。
我相信事實!

侯爵府

2019新春慶豚圓

siufufu 發表於 19-11-18 22:42
d人成日都話TG乜TG物,依d仲恐怖啦

死曱甴唔出嚟周街打人,周圍破壞,掉汽油彈,警察邊需要用TG!
曱甴文宣本末倒置,呃番佢班冇腦嘅同類就得。

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

kennischan2003 發表於 19-11-18 21:02
其實,小時候已知燒膠,垃圾之類會產生二恶英。 所以,區區吾比政府起焚化爐。 但現在市民就比暴徒區區燒 ...

可能曱甴個肺會自動篩選,只吸入tg的二惡英才有害,其他產生的當香水咁嗅對曱甴身體有益呀,人形曱甴同真人類構造應該唔同,最少佢地無左個腦。

公爵府

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章

回覆樓主:

Nowadays, 黑醫護講嘢冇人信。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊