時政擂台

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一d都唔抵可憐

大宅

kiki771 發表於 19-11-19 06:44
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191118/mobile/bkn-20191118232032819-1118_00822_001.html

係呀,佢 ...

係細路仔嚟㗎!

不過做錯咗就一定要自己負責番!

水晶宮

Shellyxlk 發表於 19-11-19 09:20
嗰個什麼張律師話警察冇證據證明佢哋裏邊做緊乜嘢,個個蒙晒面先定汽油彈,所以一般情形唔會起訴喎
...

這些咪「公義律師」囉,灌輸走法律罅的意識,反正細路違法被打都唔關佢事

瑪瑙宮

大廚勳章

devilray666 發表於 19-11-19 09:25
犯法就要拉,話之你10歳!

即係如果搵啲靚仔帶粉。。。拉咗就話小朋友淨係幫手咩個書包姐。。。 佢哋唔係帶白份㗎。。咁又可以唔起訴當冇事發生?雖然細個唔使入監獄但係點樣都有犯法就要受到制裁受到審訊

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

侯爵府

devilray666 發表於 19-11-19 09:30
https://news.tvbs.com.tw/local/552935
兒童被恐怖分子洗腦

其實真係恐怖分子同埋邪教先會推啲咁細個嘅人出去犯案,成日捉到啲12-15歲嘅,講真黃C唔理你哋嘅理念有幾啱,有人性嘅都唔會煽動推e啲年紀出去,根本就係知道佢哋拉咗會判監輕啲,自己就喺後邊蹺埋手食花生,但係個小朋友咁就一世有案底

禁止訪問

侯爵府

1314625 發表於 19-11-19 09:37
這些咪「公義律師」囉,灌輸走法律罅的意識,反正細路違法被打都唔關佢事
...

我都唔明點解警方俾佢入去,係都應該搵個政府律師,可能政府律師唔會埋沒良心呃佢哋唔會起訴。

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

珍珠宮

Shellyxlk 發表於 19-11-19 09:38
其實真係恐怖分子同埋邪教先會推啲咁細個嘅人出去犯案,成日捉到啲12-15歲嘅,講真黃C唔理你哋嘅理念有幾 ...

洗腦要從細開始,教佢哋仇恨就可以了

珍珠宮

男爵府

WW_WW 發表於 19-11-19 09:04
被拉啦,又喊又求人救,又話仲係小朋友,
咁放緊火時又吾諗吓,我仲係小朋友吾可以玩火。
中秋煲蠟都係違法啦!

水晶宮

不重判有鬼用咩

男爵府

真心唔好再毒害下一代啦..........

男爵府

重判!

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

所以尋日放左個批18歳以下咪離(emoji)!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

男爵府

首頁

尾頁

跳至