親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

都好想去淺草浸下溫泉

珍珠宮

2020勳章

Joey8 發表於 20-2-14 10:56
點都照去,因係預計唔到
係架.算啦...唔諗咁多

侯爵府

2020勳章

Brown13 發表於 20-2-14 10:56
都好想去淺草浸下溫泉

淺草有溫泉浸

侯爵府

2020勳章

迷人pinklady 發表於 20-2-14 12:19
係架.算啦...唔諗咁多

我今日朋友飛北海道,順利入境

珍珠宮

2020勳章

Joey8 發表於 20-2-14 14:39
我今日朋友飛北海道,順利入境

搭邊間航空?

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Joey8 發表於 20-2-14 10:56
點都照去,因係預計唔到

侯爵府

2020勳章

迷人pinklady 發表於 20-2-14 15:18
搭邊間航空?

香港航空

珍珠宮

2020勳章

Joey8 發表於 20-2-14 15:35
香港航空

希望我順利 今晚book埋wifi 蛋先

子爵府

2020勳章

迷人pinklady 發表於 20-2-14 20:34
希望我順利 今晚book埋wifi 蛋先

順利........................................會的

侯爵府

2020勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
小霹 發表於 20-2-7 10:43
希望啦

https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20200219&s=10793096&a=60615625
【武漢肺炎】疫情升溫 台觀光局:遊港澳團禁到4月底

子爵府

2020勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
Joey8 發表於 20-2-19 13:37
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20200219&s=10793096&a=60615625
【武漢肺炎】疫情升溫 台觀 ...

生活仍要繼續.........購物
Moncler 攜手 RIMOWA 打造全新「跑馬燈」別注行李箱

侯爵府

2020勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
manu4211963 發表於 20-2-20 14:56
生活仍要繼續.........購物
Moncler 攜手 RIMOWA 打造全新「跑馬燈」別注行李箱

我見過,不過唔會買,太貴唔抵
不過Rimowa啲喼真係幾好推

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
Joey8 發表於 20-2-20 15:16
我見過,不過唔會買,太貴唔抵
不過Rimowa啲喼真係幾好推

Rimowa 以前性價比高,少大陸人用
早幾年俾路易威登收購,又貴又多大陸人用

侯爵府

2020勳章

1928mickey 發表於 20-2-21 08:02
Rimowa 以前性價比高,少大陸人用
早幾年俾路易威登收購,又貴又多大陸人用
...

我個Rimowa都係阿姨去德國時幫忙買,香港真係唔捨得

子爵府

2020勳章 瞓得好勳章 環保接龍勳章

Joey8 發表於 20-2-19 13:37
【武漢肺炎】疫情升溫 台觀 ...

唔知去唔去得成

子爵府

2020勳章 瞓得好勳章 環保接龍勳章

Joey8 發表於 20-2-21 09:32

Yen去到7啦, 有興趣可以入番d

寶石宮

Joey8 發表於 20-2-21 09:32

你點會唔捨得

寶石宮

小霹 發表於 20-2-21 11:31
Yen去到7啦, 有興趣可以入番d

BK話6.x

侯爵府

2020勳章

1928mickey 發表於 20-2-21 13:04
你點會唔捨得

我會呀!喼會俾人掟

侯爵府

2020勳章