自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

淘寶買左好多野, 以為1RC換到HKD2, 原來只限100RC
總知就直接比啦, 我有大陸銀行戶口, 唔使蝕3% charge

侯爵府

2019勳章 玩具勳章

Rainy 發表於 19-11-19 13:44
淘寶買左好多野, 以為1RC換到HKD2, 原來只限100RC
總知就直接比啦, 我有大陸銀行戶口, 唔使蝕3% ...

呢期做淘寶?佢邊有甘jetso

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 chingnc 的帖子

有位高手已出POST 講
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22894217

男爵府

每次都有上限㗎

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

雙11嗰日所有香港credit card都唔收手續費㗎喎!如果收左會退返俾你的

大宅

2019勳章

竇漪房 發表於 19-11-19 15:58
雙11嗰日所有香港credit card都唔收手續費㗎喎!如果收左會退返俾你的

淘寶退? 請問幾時退呀?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 +5熱血勳章

竇漪房 發表於 19-11-19 15:58

以我記得當天只係中銀唔收

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

Rainy 發表於 19-11-19 16:03
淘寶退? 請問幾時退呀?

退淘寶紅包,我買得唔多分好多單買,當日下晝係突然多咗幾蚊紅包,我當日已用咗,你check下自己淘寶account

侯爵府

ry 發表於 19-11-19 16:07
以我記得當天只係中銀唔收

唔係,係雙11全日所有香港credit card都免手續費,當然前題係要跟住佢指示做啦!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

竇漪房 發表於 19-11-19 16:11

唔係,係雙11全日所有香港credit card都免手續費,當然前題 ...

Thx
咁我就蠢咗了,DBS 有優惠都唔用

侯爵府

ry 發表於 19-11-19 16:14
Thx
咁我就蠢咗了,DBS 有優惠都唔用

我就係為左用HSBC賞付款項同DBS$100-11,所以分開幾單買,你like 佢fb啦!間中有coupon code

伯爵府

男爵府

竇漪房 發表於 19-11-19 16:21
我就係為左用HSBC賞付款項同DBS$100-11,所以分開幾單買,你like 佢fb啦!間中有coupon code
...

Thx

公爵府

我都係呀,原來上限係100

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔單只係限100RC, 重要只限扣1次. 即係要一次買夠$200唔係就可以扣盡.

子爵府

2019新春慶豚圓

PY-Sing 發表於 19-11-19 18:31
唔單只係限100RC, 重要只限扣1次. 即係要一次買夠$200唔係就可以扣盡.

唔係,我分3次買都用到RC1:2

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

PY-Sing 發表於 19-11-19 18:31

我分咗5次都用到

男爵府

我上星期都用咗

大宅

竇漪房 發表於 19-11-19 16:21
...

like dbs fb?!

侯爵府

wingyanmui 發表於 19-11-22 13:04
like dbs fb?!

淘寶FB

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊