自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

點解唔話燒垃圾見同汽油彈既暴徒,只話放催淚彈既警察?

伯爵府

畀面勳章

立夏 發表於 19-11-19 22:26
所以我成日唔明呢度嗰啲黃絲老母
得閒日日上bk講一堆歪理
就係唔肯去連登睇下啲po幾多陰謀詭計,黑心惡毒 ...

因為有部份哩啲黃絲老母個心一樣係咁黑心惡毒,明知係假都照傳,另一部份就真係無腦無得救

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

如果真係無上升,應該禽流感又來了

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

littlexx 發表於 19-11-19 20:46
以前有冇呢個情況出現過?

又冇喎!其實兩邊甘放點會冇影響,仲有燒樹鋸樹

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

經過戰區 好臭
特別係班友勁燒勁掉野燒時個人好唔舒服

大宅

好多yc 話因為tg空氣差左好多,可能係佢地情緒出問題,所以睇咩都唔順。

侯爵府

2019新春慶豚圓

loklok286 發表於 19-11-20 00:24
點解唔話燒垃圾見同汽油彈既暴徒,只話放催淚彈既警察?

原因好簡單
因為單眼盲
及雙重標準
幸福肥師奶

侯爵府

2019新春慶豚圓

Catkooroo 發表於 19-11-20 01:42
好多yc 話因為tg空氣差左好多,可能係佢地情緒出問題,所以睇咩都唔順。
...

可能又知道就輸 自然氣頂難下呼吸困難
幸福肥師奶

大宅

kit2004 發表於 19-11-20 00:48
又冇喎!其實兩邊甘放點會冇影響,仲有燒樹鋸樹

燒樹真係好嚴重的問題
一環扣一環既生態系統

伯爵府

banbanmm 發表於 19-11-19 20:31
堅好心陳肇始做下 調查 ,竟幾多人睇咗 流膿牆抑鬱情緒嚴重

一個垃圾官員

大宅

我絕對係一個藍絲,非常憎啲暴徒。但係我住喺佐敦附近,都覺得呢兩日嘅空氣唔係咁好。我仔仔有哮喘底,琴日去咗附近公園玩,返到屋企就開始咳同氣喘。我嗱嗱臨俾佢聞氣,到今朝好翻啲。我覺得催淚煙對嘅健康嘅人就冇乜影響,但係如果身體比較弱,有長期病患,同埋有哮喘嘅朋友,呢幾日就唔好做咁多戶外活動。都係小心啲好。

侯爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

11月數據幾時會出?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊